Η Ρεάλ Μαδρίτης ξέρει - και - να πουλάει


Η Ρεάλ Μαδρίτης σκορπά πολλά χρήματα εδώ και πολλά χρόνια προκειμένου να έχει στο ρόστερ της ορισμένα από τα μεγαλύτερα αστέρια του κόσμου. Το παρατσούκλι "Γκαλάκτικος" μπορεί να το απέκτησε σε μια σεζόν που είχε πάρει ό,τι καλύτερο κυκλοφορούσε, ωστόσο τη συνοδεύει ακόμα και σήμερα, περίπου 15 χρόνια μετά.

Ωστόσο, φέτος έδειξε πως ξέρει και να πουλάει - εκτός απ' το να αγοράζει - ακριβά. Με αποτέλεσμα να σπάσει το ρεκόρ εσόδων του συλλόγου από πωλήσεις, το οποίο κρατούσε από το 2014 με τα 120,6 εκατομμύρια ευρώ που είχαν μπει στα ταμεία.

Φέτος

η Ρεάλ κατάφερε να αποσπάσει από πωλήσεις ποδοσφαιριστών της το ποσό των 137 εκατομμυρίων ευρώ και φυσικά να είναι πιο... άνετη στο μεταγραφικό παζάρι.

Οι πρωταθλητές Ευρώπης έδωσαν τους Άλβαρο Μοράτα (Τσέλσι, 80 εκατ.), Ντανίλο (Μάντσεστερ Σίτι, 30 εκατ.), Χάμες Ροντρίγκες (δανεικός στην Μπάγερν Μονάχου, 10 εκατ.), Μαριάνο (Λιόν, 8 εκατ.), Ντιέγκο Γιορέντε (Ρεάλ Σοσιεδάδ, 6 εκατ.) και Μπουργκί (Αλαβές, 3 εκατ.), γεμίζοντας κατ' αυτό τον τρόπο τα ταμεία τους.

Keywords
Τυχαία Θέματα