«Ψήνεται» για Κράβετς η ΑΕΚ! (vid)


Μια περίπτωση που την έχει απασχολήσει ξανά φέρεται να μελετά η ΑΕΚ για τη μεταγραφή του επιθετικού που τόσο έχει ανάγκη.

Μπορεί η ελπίδα για επιστροφή του Σέρχιο Αραούχο να… πεθαίνει τελευταία (ως τα τέλη Αυγούστου) ωστόσο η «Ένωση» έχει κάνει την προεργασία της για να μπορεί σε κάθε περίπτωση να αποκτήσει φορ.

Σε αυτό το πλαίσιο λοιπόν έχει επιστρέψει, σύμφωνα με την «Ώρα των σπορ», στο προσκήνιο το όνομα του Αρτέμ Κράβετς.

Ο Ουκρανός είχε εξεταστεί και στο ξεκίνημα της μεταγραφικής περιόδου και τώρα παρουσιάζεται να βρίσκεται εκ νέου στη λίστα των «κιτρινόμαυρων».

Ο Κράβετς είναι γέννημα-θρέμμα της Ντιναμό Κιέβου, στην οποία ανήκει από το ξεκίνημα της καριέρας του το 2006, έχοντας καταγράψει συνολικά 133 συμμετοχές, 40 γκολ και 13 ασίστ με τη φανέλα της.

Έχει παίξει ως δανεικός το 2013 στην Άρσεναλ Κιέβου, ενώ έχει κάνει πέρασμα με το ίδιο καθεστώς για ένα εξάμηνο και από την Bundesliga με τα χρώματα της Στουτγάρδης στο δεύτερο μισό της σεζόν 2016-17 (15 συμμετοχές, 1 γκολ).

Προέρχεται, δε, από αρκετά καλή σεζόν πέρυσι, όταν και έπαιξε δανεικός στη Γρανάδα, κάνοντας 26 συμμετοχές και πετυχαίνοντας 5 γκολ στην Primera Division. Φέτος έχει κάνει 5 συμμετοχές στη Ντιναμό (με μόλις 158 λεπτά) αλλά έχει προλάβει να βάλει 2 γκολ και να δώσει 1 ασίστ. Παράλληλα, είναι διεθνής με όλες τις εθνικές ομάδες της Ουκρανίας και με τη φανέλα της μεγάλης μετρά 17 συμμετοχές και 7 γκολ.

Το συμβόλαιό του λήγει το προσεχές καλοκαίρι (κάτι που καθιστά δύσκολο το να παραχωρηθεί εκ νέου δανεικός) ωστόσο το γεγονός ότι υπάρχουν πολλοί επιθετικοί στον ουκρανικό σύλλογο δημιουργεί προϋποθέσεις για διαπραγμάτευση της ΑΕΚ μαζί του.

Πηγή: sport-fm.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα