"Πράσινο" το ΟΑΚΑ για 49 χρόνια


Σύμφωνα με αποκλειστικό δημοσίευμα του sdna.gr, η κυβέρνηση είναι έτοιμη να «ανάψει» το πράσινο φως για την παραχώρηση του κλειστού στον Παναθηναϊκό και μέσα στις επόμενες 10 ημέρες δεν αποκλείεται να πέσουν οι υπογραφές για την ολοκλήρωση ενός σπουδαίου deal, ένα από τα μεγαλύτερα της ιστορίας του συλλόγου.

Πρόκειται για μια πρόταση που είχε υποβάλει η «πράσινη» ΚΑΕ και την οποία εξ αρχής η πολιτεία

έβλεπε με «καλό μάτι». Ακολούθησαν συναντήσεις των δύο πλευρών, κατατέθηκαν επίσημα οι προτάσεις για την… πράσινη μεταμόρφωση του κλειστού και την επόμενη εβδομάδα θα υπάρξει νέα καθοριστική συνάντηση, στην οποία μάλιστα ενδέχεται να πέσουν οι τελικές υπογραφές.

Η πρόταση του Παναθηναϊκού συνοδευόταν από αναλυτική μελέτη 250 σελίδων, όπου αναφέρεται το πλάνο ανάπτυξης που έχει η «πράσινη» ΚΑΕ για το ΟΑΚΑ, καθώς και οι αλλαγές που προτίθεται να κάνει προκειμένου να το εκσυχρονίσει. Συγκεκριμένα ο Παναθηναϊκός, σκοπέυει να αναβαθμίσει την κεντρική σάλα του ΟΑΚΑ, να προχωρήσει σε δημιουργία σύγχρονου προπονητηρίου, ενώ προβλέπεται ανακατασκευή των βοηθητικών γηπέδων καθώς και η δημιουργία μουσείου, συνεδριακού κέντρου και καταστημάτων στο περιβάλλοντα χώρο.

Το σίγουρο είναι πως πρόθεση της διοίκησης είναι να εκσυγχρονίσει το κλειστό του ΟΑΚΑ, να το κάνει... καταπράσινο και ακόμη πιο ελκυστικό προς τους φίλους της ομάδας.

Keywords
Τυχαία Θέματα