Πόλεμος μεταξύ Μινόγκ και Τζένερ

16:36 8/2/2017 - Πηγή: Pagenews

Οι δυο σταρ βρίσκονται σε διαμάχη όσον αφορά την κατοχύρωση του ονόματός τους για την προώθηση των προϊόντων που εκπροσωπούν και τα οποία είναι κυρίως καλλυντικά, αρώματα και ρούχα.

Μπορεί και οι δύο να ονομάζονται Κάιλι ωστόσο η Μινόγκ προηγήθηκε αρκετές δεκαετίες και πρόλαβε να κατοχυρώσει το όνομα «Kylie» ως εμπορικό σήμα σε αρώματα, καλλυντικά, μουσικές παραγωγές, κοσμήματα, παιχνίδια και κούκλες, καθώς και σε περιοδικά και βιβλία. Μάλιστα επειδή κάποια μέρα σκοπεύει να κάνει παραγωγή σε ένα μιούζικαλ

το οποίο θα περιέχει τις μεγαλύτερες επιτυχίες της έχει ήδη κατοχυρώσει τον τίτλο: «Lucky: The Kylie Minogue Musical».

Hello..... My name is KYLIE #lightyears

kylie minogue (@kylieminogue) February 28, 2016


Έτσι όταν η Κάιλι Τζένερ γνωστή τηλεπερσόνα από το ριάλιτι «Keeping Up With the Kardashians» προσπάθησε να κατοχυρώσει το όνομα «Kylie» στις ΗΠΑ αντιμετώπισε τη σφοδρή αντίδραση της 49χρονης τραγουδίστριας, η οποία μέσω του δικηγόρου της απάντησε ότι «Η κ. Μινόγκ είναι μια διεθνώς αναγνωρισμένη καλλιτέχνιδα, ανθρωπίστρια και ενεργή ακτιβίστρια στη μάχη κατά του καρκίνου του μαστού, η οποία έχει ήδη κατοχυρώσει το Kylie σε αρκετές βιομηχανίες στις ΗΠΑ καθώς και στην ιστοσελίδα της: www.kylie.com». Και στη συνέχεια αναφέρει ότι «Η Τζένερ είναι μια δευτερεύουσα τηλεπερσόνα σε ριάλιτι που δέχεται συνεχείς κριτικές για την φωτογραφική της επιδειξιομανία και τις αμφιλεγόμενες θέσεις της στα κοινωνικά δίκτυα». Άουτς! Αυτό πόνεσε!

Keywords
Τυχαία Θέματα