Ποιες χώρες παίρνουν... χρυσό μετάλλιο στην απιστία


Μια πολύ... πρωτότυπη και άκρως αποκαλυπτική λίστα δημοσίευσε το Forbes αναδεικνύοντας τις 10 χώρες με τους περισσότερους άπιστους. Η δημοσίευση του περιοδικού προέκυψε από συνδυαστική προσέγγιση ερευνών της Durex με δεδομένα από διάφορα sites γνωριμιών.

Στην κορυφή της λίστας βρίσκεται η Ταϊλάνδη σημειώνοντας το εντυπωσιακό ποσοστό μοιχείας που αγγίζει το 56% (!). Σε μία προσπάθεια ανάλυσης, του υψηλού αυτού δείκτη, οι επικρατέστερες θεωρίες είναι ότι οφείλεται

είτε στα... καυτά μπαχαρικά, που χρησιμοποιούνται στην ασιατική κουζίνα και είναι αφροδισιακά, είτε στον «τουρισμό του σεξ» που προωθεί η εν λόγω χώρα.

Μόλις μία θέση πιο κάτω, βρίσκεται η Δανία, με το 46% των κατοίκων να ομολογεί ότι έχει υποκύψει στον πειρασμό.

Ακολουθούν με τα ίδια ποσοστά Ιταλία και Γερμανία, ενώ η πρώτη πεντάδα ολοκληρώνεται με την Γαλλία.

Στην 6η θέση βρίσκεται η Νορβηγία με ποσοστό 41% που φαίνεται να ακολουθεί το μότο "κρύο, καιρός για... δυο". Μόλις ένα βήμα πιο κάτω στην κλίμακα εμφανίζεται το Βέλγιο. Σύμφωνα με το περιοδικό “NEW EUROPE” η βελγική ιστοσελίδα εξωσυζυγικών σχέσεων “GLEEDEN” είχε περισσότερο από 1,1 εκατομμύριο επισκέπτες μόλις το περασμένο καλοκαίρι.

Πιο χαμηλά στη λίστα, παρουσιάζονται οι Ισπανοί, με το 39% να ομολογούν ότι έχουν απιστήσει τουλάχιστον μία φορά. Η λίστα κλείνει με την Αγγλία και την Φινλανδία όπου το 36% έχει κάνει την αταξία του...

Keywords
Τυχαία Θέματα