Πλανητάριο: Συναρπαστικό εικονικό Ταξίδι στο Διάστημα (vid)


Οι εντυπωσιακές σκηνές της Γης και των εργασιών που πραγματοποιούνται στο Διάστημα, όπως η επισκευή του Διαστημικού Τηλεσκοπίου Hubble και η συναρμολόγηση του Διεθνούς Διαστημικού Σταθμού, μετατρέπουν την προβολή της ταινίας «Ταξίδι στο Διάστημα» σε μια μοναδική εμπειρία στο Πλανητάριο.

Παράλληλα το «Ταξίδι στο Διάστημα» παρουσιάζει τα μεγάλα επιτεύγματα των Διαστημικών Λεωφορείων και των τολμηρών πρωτοπόρων που συμμετείχαν σε αυτά.

Τα προγράμματα αυτά, άλλωστε, μας έμαθαν πώς να ζούμε,

να εργαζόμαστε και να διεξάγουμε έρευνα στο διάστημα. Κι επειδή ο Διεθνής Διαστημικός Σταθμός θα λειτουργεί τουλάχιστον μέχρι το 2024, η ταινία μας δείχνει πώς προετοιμαζόμαστε για τα επόμενα συναρπαστικά βήματα στο Διάστημα.

Πρόκειται για μια εντυπωσιακή ταινία θόλου, που εμπνέει τα όνειρα των νεότερων για καινούργιους ορίζοντες στο Διάστημα, ενώ οι μεγαλύτεροι εκτιμούν καλύτερα όσα μέχρι σήμερα έχουν επιτευχθεί!

Δείτε το τρέιλερ της νέας ταινίας θόλου

Journey to Space - TRAILER [HD] from K2 Communications on Vimeo.

Δευτέρα η επίσημη πρεμιέρα

Οι θεατές που επιθυμούν να δουν πρώτοι την συναρπαστική αυτή ταινία, μπορούν να είναι στην επίσημη παρουσίασή της, την Δευτέρα 27 Νοεμβρίου.

Την ημέρα αυτή θα πραγματοποιηθούν δύο προβολές (ώρες 18:30, 20:00) με ελεύθερη είσοδο για το κοινό.
Απαραίτητα είναι τα δελτία εισόδου, η διανομή των οποίων θα πραγματοποιηθεί από το Ταμείο του Πλανηταρίου από τις 18:00 της ίδιας ημέρας. Κάθε άτομο θα μπορεί να προμηθευτεί έως 2 δελτία εισόδου.

Θα διατεθούν 240 δελτία εισόδου για κάθε παράσταση.

Η παράσταση προτείνεται για κοινό ηλικίας 10 ετών και άνω.

Ολοι οι χώροι του Ιδρύματος Ευγενίδου είναι προσβάσιμοι και φιλικοί σε ανθρώπους με κινητική αναπηρία, ενώ υπάρχει η δυνατότητα διερμηνείας στην Ελληνική Νοηματική Γλώσσα ή/και χειλεανάγνωσης κατόπιν έγκαιρης επικοινωνίας με γραπτό μήνυμα στο τηλέφωνο 6936177143 ή στην ηλεκτρονική διεύθυνση: [email protected].

Οι σκύλοι οδηγοί τυφλών είναι ευπρόσδεκτοι.

Keywords
Τυχαία Θέματα