Πετρούπολη: Θρήνος για την 18χρονη Ειρήνη που σκότωσε ο πατέρας της

12:09 4/9/2017 - Πηγή: Pagenews

Τη μάχη με τη ζωή έχασε τελικά, μετά από τέσσερις ημέρες νοσηλεία, η 18χρονη κοπέλα από την Πετρούπολη, με το έγκλημα να συγκλονίζει την κοινωνία.

Η 18χρονη νοσηλεύτηκε στην Εντατική του Θριάσιου νοσοκομείου, μετά από τα βασανιστήρια που την υπέβαλε ο ίδιος της ο πατέρας. Ο 55χρονος επιχείρησε να πνίξει την κόρη του και στη συνέχεια έβαλε φωτιά στο σαλόνι του διαμερίσματός τους, με την Πυροσβεστική να εντοπίζει τέσσερις εστίες.

Η 18χρονη είχε επιλέξει να μείνει με τον πατέρα της, ο οποίος αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα, επειδή ήθελε να σπουδάσει στην Αθήνα.

Η μητέρα και ο αδελφός τους ζούσαν στην Κέρκυρα, με την επικοινωνία τους να είναι καθημερινή.

Ο ιατροδικαστής κατέστησε σαφές πως η νεαρή κατέληξε από τη βίαιη συμπεριφορά του πατέρα και όχι από τη φωτιά.

«Να σας πω κάτι, τώρα δυσκολεύομαι να απαντήσω γιατί όντως, δεν ξέρω τι να σας πω. Νιώθω μια αμηχανία. Όταν βλέπεις ένα παιδί που ξέρεις, γιατί από την αρχή όταν το είδα, με ενημέρωσαν οι γιατροί ότι θα πέθαινε το παιδί αυτό. Ήταν μη αναστρέψιμη η κατάστασή του. Εντάξει, τι να πει κανείς. Ξέρω εγώ.

Όταν έχεις και τρία παιδιά νομίζω ότι μεταφέρεις το πρόβλημα και σε σένα και όταν είναι και αποτέλεσμα τέτοιας συμπεριφοράς και μάλιστα από το περιβάλλον, είναι πολύ δύσκολο», δήλωσε στον Alpha.

«Αυτό που είναι το πιο τραγικό είναι ότι, αν πραγματικά είναι έτσι όπως δείχνουν τα πράγματα, δηλαδή ένα παιδί μπορεί να χάσει την ζωή του από τον πατέρα του. Πάντως αυτό που θέλω να πω είναι ότι η βία όταν υπάρχει δεν είναι ποτέ ένας κεραυνός εν αιθρία. Συνήθως, στο 99% των περιπτώσεων είναι συνήθως παρούσα για μεγάλα χρονικά διαστήματα», πρόσθεσε.

«Το παιδί κατέληξε από την βίαιη συμπεριφορά του δράστη. Πάντως ήταν αποτέλεσμα βίαιης συμπεριφοράς και όχι έκθεσης στην φωτιά, η εικόνα που είχαν οι γιατροί και που είχα κι εγώ. Και αυτό είναι κάτι που νομίζω ότι πρέπει να τονιστεί», είπε.

Keywords
Αναζητήσεις
??? ????? ???
Τυχαία Θέματα