Πάτρα: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στον κόμβο του Ρίου από το απόγευμα


Προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα ισχύσουν από τις 19:00 το απόγευμα της Τρίτης, έως τις 07:00 το πρωί της Τετάρτης 11 Σεπτεμβρίου στον κλάδο του κόμβου Ρίου, που εξυπηρετεί την κατεύθυνση από την γέφυρα του Ρίου-Αντιρρίου προς την Αθήνα, προκειμένου να γίνουν εργασίες ασφαλτόστρωσης.

Καθ΄ όλη την διάρκεια του αποκλεισμού, η κυκλοφορία των οχημάτων θα εξυπηρετείται μέσω του κλάδου του κόμβου του Ρίου προς τον αυτοκινητόδρομο Κορίνθου-Πατρών με

κατεύθυνση προς Πάτρα, θα συνεχίζει προς την πόλη της Πάτρας και αμέσως θα εξέρχεται προς τη σηματοδοτούμενη διασταύρωση με την κάθετη οδό Διοδώρου, όπου και θα αναστρέφει στον αυτοκινητόδρομο με κατεύθυνση προς Αθήνα.

Οι υπόλοιπες κινήσεις που εξυπηρετεί ο κόμβος του Ρίου, καθώς και η κυκλοφορία επί του αυτοκινητοδρόμου Κορίνθου-Πατρών και στις δύο κατευθύνσεις, δεν επηρεάζεται και θα λειτουργεί κανονικά.

Σε περίπτωση δυσμενών καιρικών συνθηκών, ή άλλου κωλύματος, οι εργασίες θα εκτελεστούν, είτε την Τετάρτη 11 Σεπτεμβρίου, είτε την επόμενη ημέρα κατά το ίδιο χρονικό διάστημα.

Keywords
Τυχαία Θέματα