Πάρντο: ''Στο μυαλό μας μόνο ο... Ολυμπιακός''


Αναλυτικά οι δηλώσεις του Φελίπε Πάρντο στο ''Sport 24 Radio 103.3'':

Για τη νίκη επί του ΠΑΟΚ και το ''κλειδί'' του ματς: Ήταν ένα πάρα πολύ σημαντικό ματς, το οποίο έπρεπε να κερδίσουμε. Τώρα, μένει να παλέψουμε για την πρώτη θέση, όπου οφείλουμε να είμαστε. Είχαμε ευφυΐα και υπομονή. Καλό ποδόσφαιρο από άποψη τακτικής. Πάθος επίσης, αν και μοιάζει λογικό. Αν δεν παίζαμε με πάθος, δεν θα μπορούσαμε να νικήσουμε".

Για το

ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό και το παιχνίδι με τη Μπαρτσελόνα: "Εμείς, δεν σκεφτόμαστε τον Παναθηναϊκό. Σκεφτόμαστε μόνο τον Ολυμπιακό, εμάς δηλαδή. Πριν από αυτό, υπάρχει ένα ματς για το Κύπελλο (με Αχαρναϊκό στη Νίκαια) και πρέπει να νικήσουμε για να αποκτήσουμε αυτοπεποίθηση. Ξέρουμε πώς είναι αυτά τα ματς και το ντέρμπι πρέπει να το νικήσουμε.Ξέραμε ότι είχαμε απέναντί μας μια ομάδα με τεράστια εμπειρία και δύσκολο να την ανταγωνιστείς. Ήταν δύσκολο να παίξεις απέναντι στην καλύτερη ομάδα του κόσμου, την Μπαρτσελόνα. Το σημαντικό ήταν ότι δείξαμε καλό πρόσωπο. Με αυτόν τον θρίαμβο επί του ΠΑΟΚ, κερδίσαμε περισσότερη αυτοπεποίθηση".

Για την ανάρτηση που έκανε μετά το ματς στο ''Καμπ Νου'': Πολλοί σκέφτηκαν ότι απευθύνομαι στον προπονητή. Αλλά, ήταν κάτι που πέρασε. Δεν έχει καμία σχέση με αυτόν τον προπονητή. Λογικά κάθε ποδοσφαιριστής θέλει να παίζει σε αυτά τα μεγάλα ματς, απέναντι σε αυτές τις μεγάλες ομάδες.Δεν μπορούσε να γίνει, είχα όμως λεπτά συμμετοχής, συνεχίζω να βρίσκομαι σε καλό ρυθμό και είμαι χαρούμενος γιατί πάντα έχω την εμπιστοσύνη του προπονητή.''

Keywords
Τυχαία Θέματα