Πάνος Καμμένος - Ιβάν Σαββίδης: Αντιδράσεις για την εμφάνισή τους στο "Ε"


Ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, Πάνος Καμμένος, βρέθηκε σήμερα στον τηλεοπτικό σταθμό "E" και συναντήθηκε με τον επιχειρηματία Ιβάν Σαββίδη, πρόεδρο του ΠΑΟΚ και επισήμως ιδιοκτήτη του σταθμού.

Ο επιχειρηματίας πραγματοποίησε την πρώτη του επίσκεψη στον τηλεοπτικό σταθμό, έπειτα από την ολοκλήρωση της πλήρους μεταβίβασης του «Ε» σε εταιρεία συμφερόντων του.

Ο κ. Σαββίδης

αφού μίλησε με τους εργαζόμενους μετέβη στο γραφείο του διευθυντή του «Ε» όπου τον περίμενε ο κ. Καμμένος.

Την αντίδραση της Νέας Δημοκρατίας προκάλεσε το γεγονός ότι ο Πάνος Καμμένος παρέστη στα γραφεία του «Ε».

«Παρακολουθούμε με έκπληξη και ενδιαφέρον όσα συμβαίνουν στο κανάλι «Ε» και θεωρούμε αυτονόητο ότι θα ελεγχθεί το πόθεν έσχες του εν λόγω επιχειρηματία και από το ΕΣΡ. Επίσης θεωρούμε ανήκουστο να παρίσταται μαζί με τον επιχειρηματία ο υπουργός Αμυνας Πάνος Καμμένος, υπενθυμίζοντας ότι ο κουμπάρος του είναι ο μεσάζων Παπαδόπουλος», σχολίαζαν πηγές της ΝΔ.

Αντίδραση και από τον Άδωνι Γεωργιάδη

Σκληρή ήταν η αντίδραση του αντιπροέδρου της ΝΔ Άδωνι Γεωργιάδη.

«Πρόκειται για απίθανα πράγματα αυτά που συμβαινουν! Πάει ο επιχειρηματίας να παραλάβει το Κανάλι του συνοδεία του Υπουργού....Πρώτη Φορά Αριστερά» σχολίασε ο κ. Γεωργιάδης.

Και πρόσθεσε : «Δηλαδή για να το καταλάβετε, του χάρισαν μερικά εκατομμύρια με τροπολογία δήθεν για την ΣΕΚΑΠ και αυτός με αυτά τα λεφτά τους αγόρασε κανάλι. Και έχουν τα μούτρα να μιλάνε για διαπλοκή....».

Τι είπε ο κ. Σαββίδης στους εργαζόμενους

Ο επιχειρηματίας είπε στους εργαζομένους στον τηλεοπτικό σταθμό ότι το νέο πρόγραμμα θα είναι ισορροπημένο ανάμεσα στην ενημέρωση και την ψυχαγωγία και σε ό,τι αφορά την πολιτική του «Ε», ανέφερε χαρακτηριστικά πως «δεν θα παίζει ότι αρέσει στον Σαββίδη».

Επίσης τόνισε ότι είναι απίστευτο στην Ελλάδα «να μην αφήνουμε την οποιαδήποτε κυβέρνηση, να κάνει τη δουλειά της, αλλά να στεκόμαστε διαρκώς απέναντι σε αποφάσεις και να δημιουργούμε εμπόδια».

Keywords
Τυχαία Θέματα