Πανιώνιος - Ολυμπιακός 3-4


Μετά τις τρεις σερί ήττες του και το χειρότερο ξεκίνημα των τελευταίων 30 ετών στο πρωτάθλημα, ο Ολυμπιακός γνώριζε ότι στη Νέα Σμύρνη κόντρα στον εξαιρετικό μέχρι αυτό το σημείο Πανιώνιο, δεν θα είχε περιθώρια για την παραμικρή χαλαρότητα και νέα απώλεια βαθμών.

Οι «ερυθρόλευκοι» αντιμετώπισαν αυτό το ματς της 7ης αγωνιστικής της Super League

σαν τον πρώτο τελικό της σεζόν -σε όλα τα επίπεδα- αφού άλλωστε ήταν αυτό από το οποίο θα ξεκινούσε το... come back.

Ο Πανιώνιος προηγήθηκε μόλις στο 3' με τον Σπιριντόβιτς, όμως μετά το 15' ο Ολυμπιακός ανέβασε την απόδοσή του και αφού ισοφάρισε με κεφαλιά του Σισέ στο 19', έκανε την ολική ανατροπή με δύο γκολ του Ανσαριφάρντ στο 37' και το 45'.

Κι ενώ όλοι πίστευαν ότι η βραδιά θα κυλήσει ήρεμα ήρθε ένα απίστευτο πεντάλεπτο μετά το 80' για να δημιουργήσει... πανικό. Στο 82' ο Προτό ανέτρεψε τον Σπιριντόνοβιτς στην περιοχή και ένα λεπτό μετά ο Μασούντ μετουσίωσε το πέναλτι σε γκολ, μειώνοντας σε 2-3.

Ο Πανιώνιος, όμως, δεν σταμάτησε εκεί. Στο 84' ο Χατζισαφί έβγαλε κάθετη στον Ντουρμισάι, ο οποίος νίκησε τον κίπερ του Ολυμπιακού, ισοφαρίζοντας σε 3-3.

Παρόλα αυτά, στο 86' ο Φορτούνης κέρδισε πέναλτι και στο 87' το μετέτρεψε σε γκολ, διαμορφώνοντας το τελικό 3-4 για τον Ολυμπιακό σε ένα φοβερό παιχνίδι, που δεν βλέπουμε συχνά στα ελληνικά γήπεδα.

Οι συνθέσεις των ομάδων:


Πανιώνιος (Μιχάλης Γρηγορίου): Κότνικ, Χατζισαφί, Οικονόμου, Μπανανά, Βλάχος (71' Παπαγεωργίου), Σιώπης, Κόρμπος (81' Ντουρμισάι), Μασούντ, Σπιριντόνοβιτς, Μασούρας (60' Λάμπρου), Γεσίλ.


Ολυμπιακός (Τάκης Λεμονής): Προτό, Κούτρης, Νικολάου, Σισέ, Φιγκέιρας, Οτζίτζα (64' Ταχτσίδης), Ρομαό, Σεμπά, Φορτούνης (88' Μποτία), Πάρντο, Ανσαριφάρντ (75' Τζούρτζεβιτς).


Διαιτητής: Άγγελος Ευαγγέλου (Αθηνών)


Βοηθοί: Χρυσούλα Κουρομπύλια (Δυτικής Αττικής), Βασίλειος Καμπούρης (Εύβοιας)


Τέταρτος: Εμμανουήλ Σκουλάς (Θεσσαλίας)

Keywords
Τυχαία Θέματα