Πανικός: Θαλάσσιο λιοντάρι αρπάζει κοριτσάκι και το ρίχνει στη θάλασσα (vid)


Όλα συνέβησαν το Σάββατο στις αποβάθρες του λιμανιού Steveston Fisherman's Wharf στο Ρίτσμοντ του Καναδά. Το κορίτσι με την οικογένειά του είχαν πάει στην προκυμαία και παρατηρούσαν, μαζί με άλλους, το θαλάσσιο λιοντάρι να ψάχνει τα ψάρια.

Το θαλάσσιο λιοντάρι μάλλον είχε… προειδοποιήσει για τις προθέσεις του, αφού αρχικά πετάχτηκε από το νερό. Εκείνη τη στιγμή, κανείς δεν μπορούσε να φανταστεί τι θα ακολουθούσε. Επέστρεψε στο νερό αλλά το κορίτσι έκανε ένα λάθος: κάθισε στην αποβάθρα με την πλάτη στη θάλασσα.

Τότε, το θαλάσσιο

λιοντάρι πήδηξε ξανά, την έπιασε από το φόρεμα και την έριξε στο νερό! Πανικός εξαπλώθηκε σε όλους και ουρλιαχτά τρόμου ακούγονταν παντού. Ένας άνδρας, που πιστεύεται πως είναι συγγενής του κοριτσιού, έπεσε στο νερό και αμέσως έπιασε το κορίτσι και το έβγαλε από τη θάλασσα, με τους γονείς του να το παίρνουν και να απομακρύνονται.

Ο Michael Fujiwara από το Βανκούβερ, που κατέγραψε τα πάντα, είπε στην Vancouver Sun: «Καθόμουν στην αποβάθρα και τότε το θαλάσσιο λιοντάρι πετάχτηκε έξω από το νερό, ακριβώς μπροστά μου. Απλά έβγαλα το κινητό μου και άρχισα να γράφω. Το θαλάσσιο λιοντάρι είχε προκαλέσει το ενδιαφέρον πολλών, ανάμεσά τους και το κορίτσι. Εικάζω ότι το κορίτσι και η οικογένειά του άρχισαν να ταΐζουν το θαλάσσιο λιοντάρι και μάλλον εκείνο ένιωσε κάπως άνετα».


Δείτε το απίστευτο περιστατικό:

Keywords
Τυχαία Θέματα