Παναθηναϊκός: Νέα πρόταση από Ιντερνασιονάλ για Μολέδο


Ο Ροντρίγκο Μολέδο αποτελεί διακαή πόθο της Ιντερνασιονάλ για την ενίσχυση της αμυντικής της γραμμής, ωστόσο, μέχρι τώρα o Παναθηναϊκός έχει απόρριψει τις προτάσεις που του έχουν γίνει.

Για τον λόγο αυτόν, ετοιμάζει μία νέα πρόταση, σύμφωνα με tweet Βραζιλιάνου δημοσιογράφου, με σκοπό να αποσπάσει την θετική απάντηση

των ανθρώπων του τριφυλλιού. Η συγκεκριμένη πρόταση αναμένεται να περιλαμβάνει και την οφειλή που υπάρχει προς το πρόσωπο του ποδοσφαιριστή από την δόση του Οκτωβρίου.

Πιο συγκεκριμένα, από τον Παναθηναϊκό οφείλονται στον παίκτη περί τις 100.000 ευρώ τα οποία και θα προστεθούν στις περίπου 300.000 ευρώ που προσφέρει η ομάδα του Πόρτο Αλέγκρε για την απόκτηση του.

Πάντως, πρέπει να σημειωθεί πως για την συγκεκριμένη πρόταση τον τελευταίο λόγο θα τον έχει ο ίδιος ο παίκτης καθώς θα είναι αυτός που επί της ουσίας θα χαρίσει χρήματα προκειμένου να επιστρέψει στην πατρίδα του και στην προηγούμενή του ομάδα.

Inter terá reunião por Rodrigo Moledo amanhã. Direção tenta convence-lo a abrir mão de uma quantia que o Panatinaikos lhe deve. Isso fará parte da proposta colorada aos gregos. @Infernodestino

Lucas Collar (@LucasCollar) December 28, 2017
Keywords
Τυχαία Θέματα