Παναθηναϊκός: «Γκάζια» Ουζουνίδη και σόου Κόλα!

22:54 6/7/2017 - Πηγή: Pagenews

Ο Παναθηναϊκός βρίσκεται από το απόγευμα της Πέμπτης στο Τέχελεν της Ολλανδίας (όπου συνάντησε ανοιξιάτικο/αλλοπρόσαλο καιρό με εναλλάξ ήλιο και ψιλόβροχο και θερμοκρασία 22-25 βαθμούς), προκειμένου να πραγματοποιήσει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας του και ήδη από την πρώτη ημέρα έγινε πλήρως κατανοητό ότι τα… αστεία απαγορεύονται διά ροπάλου.

Η προπόνηση της ομάδας παρά τη σωματική κόπωση από το ταξίδι της αποστολής είχε δίωρη διάρκεια, αλλά το κυριότερο ήταν η φούλ

ένταση που υπήρχε εξαιτίας των διαρκών παροτρύνσεων του Μαρίνου Ουζουνίδη και των άμεσων συνεργατών του, στο κύριο μέρος της προπόνησης που αφορούσε στο πρέσινγκ και την ταχύτατη μεταφορά προς το επιθετικό τρίτο μέσω της σωστής αμυντικής λειτουργίας.

Ειδικά ο Ουζουνίδης έδειξε ότι δεν αστειεύεται και έχει… άγριες διαθέσεις, ανεβάζοντας πολλές φορές τους τόνους και επιζητώντας πάθος, αυταπάρνηση αλλά και σωστό διάβασμα και καθαρό μυαλό.

Πάνω-κάτω (σχεδόν) όλοι τα άκουσαν! «Ρε Οδυσσέα, βλέπεις ότι έχει παίκτη, είναι με γυρισμένη την πλάτη και εσύ του δίνεις τη μπάλα; Θα με τρελάνεις» φώναξε τρελαμένο στον Βλαχοδήμο μετά από μία βιαστική πάσα που έκανε σε υπό πίεση συμπαίκτη του.

«Εμανουηλίδη, αφού δεν το βάζεις αυτό καληνύχτα αγόρι μου. Είναι δυνατόν; Είσαι χωρίς αντίπαλο, έχεις όλο το τέρμα μπροστά σου και δεν βάζεις τη μπάλα στα δίχτυα» φώναξε στον ταλαντούχο μικρό, όταν αστόχησε.

Οταν δε τέσσερις παίκτες βγήκαν μόνοι τους με τον τερματοφύλακα και η μπάλα δεν μπήκε στα δίχτυα ο Ουζουνίδης τα πήρε στο κρανίο, θυμίζοντας έντονα εποχές Τεν Κάτε: «είστε πέντε παίκτες χωρίς αντίπαλο. Πέντε! Και δεν βάζετε γκολ; Είναι δυνατόν την τρέλα μου μέσα, είναι δυνατόν; Αν είναι να τρέχετε, να σκυλιάζετε, να κλέβετε και στο τέλος να πλασάρετε έτσι, τι να πω»…

Κατόπιν ήρθε η σειρά του Χρήστου Δώνη: «Δώνη, τι δουλειά έχεις εσύ εκεί; γιατί βγαίνεις στα άκρα αγόρι μου; εδώ τι να κάνεις», ενώ διαρκώς φώναζε «come on guys, non stop pressing!». Η δε μόνιμη επωδός προς όλους τους παίκτες του ήταν η εξής: «good defence, fast attack»!

Η ατάκα Κόλα για Μολέδο!

Κορυφαίες ατάκες ωστόσο πέταγε σε μόνιμη βάση το δεξί χέρι του Ουζουνίδη, ο Χριστόφορος Κόλα, που επιμελήθηκε μεγάλο μέρος του προγράμματος. Με καλύτερη όλων αυτή προς τον Σπύρο Μαραγκό ο οποίος βοηθούσε σε μία άσκηση τον Μολέδο και του πέταγε τη μπάλα για να κάνει κεφαλιές.

«Πέτα του πιο ψηλά τη μπάλα ρε Σπύρο και πιο δυνατά: τι να καταλάβει αυτός; «ζώο» είναι, δεν τον βλέπεις;», που άφησε τους πάντες ξερούς απ’ τα γέλια.

Πηγή: sdna.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα