"Ολυμπιακός για Ρανόκια"


Ένα νέο όνομα ως στόχο του Ολυμπιακού φέρνουν στη δημοσιότητα οι Ιταλοί.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα από τη γειτονική χώρα, ο Ολυμπιακός ψάχνεται για την περίπτωση του Αντρέα Ρανόκια. Αυτό επισημαίνει σε ρεπορτάζ του ο γνωστός Ιταλός δημοσιογράφος, Τζιανλούκα Ντι Μάρτζιο.

Ο 29χρονος Ιταλός στόπερ ανήκει στην Ίντερ, όμως από τον Ιανουάριο και μετά αγωνίστηκε ως δανεικός στη Χαλ

του Μάρκο Σίλβα, μετρώντας 16 συμμετοχές στην Premier League, με 2 γκολ και 2 ασίστ.

Ο θηριώδης (1,95μ.) αμυντικός που στα πρώτα χρόνια της καριέρας του θεωρήθηκε από τους πλέον εξελίξιμους ποδοσφαιριστές στη θέση του για το ιταλικό ποδόσφαιρο, θα επιστρέψει πλέον στο Μιλάνο και την Ίντερ (σ.σ. έχει συμβόλαιο ως το 2019). Ωστόσο, σύμφωνα με τον Ντι Μάρτζιο, δεν αποκλείεται να αναχωρήσει και πάλι άμεσα για άλλες πολιτείες.

Όπως τονίζει το συγκεκριμένο ρεπορτάζ ο ίδιος ο Ιταλός επιθυμεί σε αυτό το σημείο της καριέρας του να βρει ένα σταθερό περιβάλλον εργασίας σε υψηλό επίπεδο και ο Ολυμπιακός μπορεί να του προσφέρει κάτι τέτοιο.

Επιπλέον, στο δημοσίευμα τονίζεται ότι πέρα από τους πρωταθλητές Ελλάδας, στο «κυνήγι» της απόκτησής του βρίσκεται επίσης η Σουόνσι αλλά και ο... ίδιος ο Μάρκο Σίλβα, ο οποίος δεν αποκλείεται να τον ζητήσει στην ομάδα που θα συνεχίσει την καριέρα του μετά την παραίτησή του από τη Χαλ.

Keywords
Τυχαία Θέματα