Οι Gadjo Dilo σε πάνε... κρουαζiέρα στο Gazarte

08:43 3/6/2017 - Πηγή: Pagenews

Κάθε εμφάνιση των Gadjo Dilo στο “gazarte” είναι sold out, κι αυτό δεν είναι τυχαίο... Το αγαπημένο συγκρότημα επιστρέφει αυτή τη φορά μαζί με τον Βαγγέλη Γερμανό για ένα άκρως διαφορετικό live, που θα μας ταξιδέψει μέσα από γνωστές μελωδίες σε άλλες εποχές.

Το μουσικό σχήμα δημιουργήθηκε το 2009 από τους μουσικούς Κώστα Μητρόπουλο και Σωτήρη Πομόνη στις κιθάρες και Νίκο Βλάχο στο κοντραμπάσο και ξεκίνησαν τις ζωντανές εμφανίσεις σαν

τζαζ τρίο. Πέντε μήνες αργότερα προστέθηκε στο σχήμα ο βιολιστής Σέργιος Χρυσοβιτσάνος, τον Ιανουάριο του 2012 ο ακορντεονίστας Γιώργος Τσιατσούλης και η τραγουδίστρια Ηλιάνα Τσαπατσάρη. Την άνοιξη του 2016, μετά από την αποχώρηση του Νίκου Βλάχου, προστέθηκε στο σχήμα ο κοντραμπασίστας Γιώργος Ρούλος. Η ονομασία του συγκροτήματος είναι επηρεασμένη από την ομώνυμη κινηματογραφική ταινία του 1997 και σημαίνει «ο τρελός μπαλαμός».

Οι Gadjo Dilo, μοιράζονται για πρώτη φορά την σκηνή με τον Βαγγέλη Γερμανό, για δύο ξεχωριστές εμφανίσεις στις 4 και 15 Ιουνίου 2017. Ο «Κηπουρός», η «Κρουαζιέρα», ο «Απόκληρος» και πολλά ακόμη αγαπημένα τραγούδια του γνωστού τραγουδοποιού, θα τα απολαύσουμε πάλι με μία όμως... swing και gypsy «πινελιά».

info
Gazarte/ Βουτάδων 32-34, Γκάζι
Την Κυριακή 4 και την Πέμπτη 15 Ιουνίου και ώρα 22:00.
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 210 346 0347

Keywords
Τυχαία Θέματα