Ο Πολάκης απαντά στον Μητσοτάκη για τον χαρακτηρισμό "θεσμικά χυδαίος": Έχουμε διαφορετική κλίμακα αξιών

18:37 3/7/2017 - Πηγή: Pagenews

Ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας, Παύλος Πολάκης, απάντησε στον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης για τον χαρακτηρισμό "θεσμικά χυδαίος".

«Έχουμε διαφορετική κλίμακα αξιών» απάντησε ο κ. Πολάκης.

Ο υπουργός πρόσθεσε ότι με βάση αυτή την κλίμακα των αξιών, ο ίδιος θεωρεί «θεσμική χυδαιότητα» το να μην έχεις φέρει την επόμενη ημέρα των αποκαλύψεων, το πόθεν έσχες σου και αυτό της συζύγου σου, «η οποία έχει εμφανίσει μεγάλη αύξηση περιουσιακών στοιχείων και αγορές, μέσω δανεισμού».

Ακόμη είπε, πως είναι θεσμικά ανάρμοστο και χυδαίο, να υπάρχει

δάνειο σε εφημερίδα ιδιοκτησίας σου, που να μην έχεις πληρώσει σε μια δεκαετία, κι όταν αυτό αποκαλύπτεται να κάνεις ρύθμιση στην οποία τα τρία τέταρτα του δανείου να πληρωθούν στην τελευταία δόση.

Επίσης, ο αν. υπουργός Υγείας ανέφερε, ότι είναι «θεσμικά χυδαίο» να έχει νοσηλευτεί όλη η οικογένεια στο «Ερρίκος Ντυνάν» να μην έχεις πληρώσει τίποτα ή ελάχιστα και να έχει πάρει επίσης την διαφημιστική προβολή του Ερυθρού Σταυρού, συγγενικό σου πρόσωπο και να χρεώνεις την Εφορία με 30 εκατ. ευρώ, γι' αυτούς που νοσηλεύτηκαν την περίοδο 2012-2014.

Τέλος, ο κ. Πολάκης χαρακτήρισε «θεσμικά ανάρμοστο» το να επιχαίρει ένα κόμμα για απόφαση του ΣτΕ, που απαλλάσσει τις λίστες με τους φοροφυγάδες, καταπατώντας κάθε έννοια κοινού περί δικαίου αισθήματος.

Keywords
Τυχαία Θέματα