Ο Πάνος Βλάχος διαπρέπει στο Λος Άντζελες - Sold out η παράσταση που πρωταγωνιστεί (pics&vid)


Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το preview της παράστασης “Mistero Buffo” με πρωταγωνιστή τον καταξιωμένο Έλληνα ηθοποιό, Πάνο Βλάχο στο Flight Theatre- Complex Theatres την Κυριακή 4 Ιουνίου στo πλαίσιo του Hollywood Fringe Festival.

Ο λόγος για το έργο του γνωστού

Ιταλού συγγραφέα, Ντάριο Φο, διασκευασμένο και προσαρμοσμένο από τον Πάνο Βλάχο και την Λητώ Τριανταφυλλίδου, το οποίο μετά από τις επιτυχημένες παραστάσεις στη Νέα Υόρκη την περσινή σεζόν όπου και απέσπασε το βραβείο για καλύτερο “physical theatre show” στο φεστιβάλ “United Solo Theatre Festival”, επιλέχθηκε φέτος για να παρουσιαστεί στο Hollywood Fringe Festival, το μεγαλύτερο θεατρικό φεστιβάλ στην Καλιφόρνια.

Ένα one man show, στο οποίο ο Πάνος Βλάχος δίνει κυριολεκτικά όλον του τον εαυτό και με μοναδικό “σκηνικό εργαλείο” το σώμα του και υπό τις σκηνοθετικές πινελιές της ταλαντούχας Λητώς Τριανταφυλλίδου υποδύεται πολλαπλούς ρόλους, συνδιαλέγεται με το κοινό και αφηγείται διάφορες ιστορίες εξερευνώντας τα ανθρώπινα πάθη και τονίζοντας τη σημασία των θαυμάτων.

Ένα ταξίδι γέλιου και συγκίνησης που καταλήγει στην αισιόδοξη πλευρά της ζωής…πως παρά τον πόνο και την αδικία στη ζωή, εντούτοις θαύματα συμβαίνουν καθημερινά και αξίζει να πιστεύουμε σε αυτά.



Να σημειωθεί πως η παράσταση της Κυριακής ήταν sold out και πως το κοινό απήλαυσε ιδιαίτερα την παράταση, αν κρίνει κανείς από το δυνατό χειροκρότημα στο τέλος αλλά και από τα θετικά σχόλια που ακούστηκαν.

Το παρών στην παράσταση έδωσαν και ορισμένοι Έλληνες ηθοποιοί που ζουν στο Λος Άντζελες όπως ο Χρήστος Βασιλόπουλος, η Ιωάννα Τριανταφυλλίδου και ο Σωκράτης Αλαφούζος.



Ο Πάνος Βλάχος, που τον τελευταίο χρόνο ζει και εργάζεται στο Λος Άντζελες, πρόσφατα πρωταγωνίστησε σε ένα επεισόδιο της δημοφιλούς αμερικανικής τηλεοπτικής σειράς “Days of our lives” στο κανάλι ΝBC ενώ όπως δήλωσε αποκλειστικά στο Greek Vision.ca αυτή τη στιγμή εστιάζει την προσοχή του στο Mistero Buffo το οποίο θα παιχτεί στο Fringe Festival και την Πέμπτη 22 Ιουνίου στις 10.30 μμ. Η παράσταση το Σεπτέμβριο θα παιχτεί και στο Σικάγο.

Μετά το τέλος της παράστασης ο Πάνος Βλάχος και η Λητώ Τριανταφυλλίδου μίλησαν στην κάμερα του Greek Vision:

Keywords
Τυχαία Θέματα