Ο Μίλτος Πασχαλίδης στο Θέατρο Βράχων Μελίνα Μερκούρη

10:26 7/6/2017 - Πηγή: Pagenews

O τραγουδοποιός Μίλτος Πασχαλίδης θα παρουσιάσει νέο υλικό από τον δίσκο του, «Περσείδες», πλάι στα δικά του αγαπημένα τραγούδια και σε ό,τι φέρει η στιγμή, στο Θέατρο Βράχων Μελίνα Μερκούρη, σήμερα, Τετάρτη 7 Ιουνίου, στις 9 το βράδυ.

Τη συναυλία ανοίγουν οι String Demons (Λυδία και Κωνσταντίνος Μπουντούνης), το δίδυμο εγχόρδων που, με εκρηκτικό τρόπο, συμφιλιώνει την κλασική μουσική με το heavy metal

και την παραδοσιακή και λαϊκή μουσική με το ροκ.

Επόμενοι σταθμοί της περιοδείας θα είναι η Λευκωσία στην Κύπρο (9 Ιουνίου, στο Γήπεδο Ορφέα), η Θεσσαλονίκη (16 Ιουνίου, στη Μονή Λαζαριστών), η Πάτρα (30 Ιουνίου, στο Ρωμαϊκό Ωδείο) και έπεται συνέχεια.

Γνωστός για τη γεμάτη συναίσθημα σκηνική του παρουσία και τη σύνδεσή του με τον κόσμο, ο Μίλτος Πασχαλίδης αρχίζει το φετινό καλοκαιρινό του μουσικό ταξίδι, με «αποσκευές» που μετράνε πολλά αγαπημένα τραγούδια, από «Το παραμύθι με λυπημένο τέλος» και «Τα μπλουζ της άγριας νιότης» έως το «Σ’ τα είπα όλα» και από τις «Πεθαμένες καλησπέρες» έως τις «Βυθισμένες άγκυρες», καθώς και τα κομμάτια του νέου του δίσκου, «Περσείδες», ο οποίος είναι εμπνευσμένος από τον έρωτα και την απώλεια και είναι πιστός στο πνεύμα και το ύφος του δημιουργού του, που μιλάει τη δική μας γλώσσα.

Συντελεστές

Νίκη Γρανά: πιάνο - ακορντεόν, Ηλίας Δουμάνης: τύμπανα, Δημήτρης Μουτάφης: μπάσο, Θύμιος Παπαδόπουλος: πνευστά, Πάρις Περυσινάκης: λύρα - μαντολίνο, Δημήτρης Σινογιάννης: ηλεκτρική κιθάρα, Πασχάλης Κολέντσης: ηχοληψία, Μανώλης Μπράτσης: φωτισμοί.

Πληροφορίες

Θέατρο Βράχων Μελίνα Μερκούρη: Βύρωνας - Αθήνα, τηλ.: 6940 759773.

Τιμές εισιτηρίων: γενική είσοδος: 14 ευρώ, προπώληση: 12 ευρώ.

Προπώληση εισιτηρίων: σε όλα τα καταστήματα: Shell, Mymarket, metro, Ευριπίδης, εκο, bp. Media Markt, Seven Spots, Citizen και Reload, αποκλειστικά στα βιβλιοπωλεία Ιανός «φυσικά εισιτήρια» των 12 ευρώ για συλλέκτες, τηλεφωνικά: 11876, ηλεκτρονικά: viva.gr.

Keywords
Τυχαία Θέματα