Ο Άλεκ Μπάλντουϊν σε ρόλο.... Τραμπ!


Στο επίκεντρο του δημοφιλέστατου τηλεοπτικού προγράμματος του αμερικανικού δικτύου NBC, Saturday Night Live, βρέθηκε ο νικητής των προεδρικών εκλογών των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ.

Με τον κωμικό ηθοποιό Άλεκ Μπάλντουϊν να υποδύεται τον Αμερικανό μεγιστάνα, η εκπομπή σατίρισε την

πιο ήπια ρητορική του κ. Τραμπ, σε σύγκριση με αυτήν προ των εκλογών της 8ης Νοεμβρίου.

Στο «στόχαστρο» του σόου βρέθηκαν οι αναφορές του κ. Τραμπ μετά τις εκλογές για ενδεχόμενο τροποποίησης και όχι κατάργησης του «Obama care», με τον νεοεκλεγέντα πρόεδρο να παρουσιάζεται από τους συντελεστές της εκπομπής πανικόβλητος, καθώς έρχεται αντιμέτωπος με τις προεκλογικές του υποσχέσεις.

Παριστάνοντας τον κ. Τραμπ, ο Άλεκ Μπάλντουϊν κλήθηκε να δώσει απαντήσεις για την αντιμετώπιση του ISIS και για το τείχος στα σύνορα με το Μεξικό, ενώ είχε και ένα μάλλον άβολο, ολίγων δευτερολέπτων ραντεβού με τον Μιτ Ρόμνεϊ, ο οποίος είναι υποψήφιος για το Στέιτ Ντιπάρτμεντ, αν και είχε επικρίνει προεκλογικά τον κ. Τραμπ.

Συναντώντας τον νέο αντιπρόεδρο των ΗΠΑ Μάικ Πενς, ο Άλεξ Μπάλντουϊν -ως Ντόναλντ Τραμπ- τον ρώτησε πώς τα πέρασε στην παράσταση του μιούζικαλ «Χάμιλτον», όπου ο κ. Πενς έγινε δέκτης αποδοκιμασιών, αλλά και σχολίων από τους πρωταγωνιστές του έργου.
Οι προβολές του συγκεκριμένου βίντεο ξεπέρασαν ήδη τις 5,5 εκατ. στο YouTube.

Πάντως, το βίντεο δεν άρεσε στον... πραγματικό Ντόναλντ Τραμπ, ο οποίος με ανάρτησή του στο Twitter έκανε λόγο για μονόπλευρο, προκατειλημμένο και καθόλου αστείο σόου.

Donald J. Trump @realDonaldTrumpFollow

I watched parts of @nbcsnl Saturday Night Live last night. It is a totally one-sided, biased show - nothing funny at all. Equal time for us?

ReplyRetweetFavorite
Keywords
Τυχαία Θέματα