Ο 5ος κύκλος του House of Cards έρχεται στο COSMOTE CINEMA 4HD (pics &vid)


Δυναμικό comeback κάνει η πολυαγαπημένη σειρά House of Cards. Την Τετάρτη 31 Μαΐου στις 22.00 θα έχουμε την ευκαιρία να δούμε σε α΄τηλεοπτική προβολή στο COSMOTE CINEMA 4HD, τον πρώτο επεισόδιο του 5ου κύκλου της σειράς, αμέσως μετά την παγκόσμια πρεμιέρα της σειράς.

Η 4η σεζόν τελείωσε και άφησε το κοινό σε αγωνία. Η Κλερ και ο Φρανκ (Φράνσις) Άντεργουντ πασχίζουν να καλύψουν ένα τεράστιο σκάνδαλο και αποφασίζουν

πως ο μόνος τρόπος για να το καταπολεμήσουν είναι να ξεκινήσουν ένα τεράστιο πόλεμο ενάντια της τρομοκρατίας. Προφητική η κίνηση του σεναριογράφου, καθώς τότε δεν είχε εκλεγεί Πρόεδρος των ΗΠΑ ο Ντόναλντ Τραμπ…

Από το φινάλε της 4ης σεζόν.

Η κίνηση των πρωταγωνιστών, συνήθης κίνηση των πολιτικών. Είναι μια προσπάθεια να στρέψουν την προσοχή του κόσμου σε ένοπλες συγκρούσεις και όχι στα δικά τους λάθη.

Σύμφωνα με την παραγωγό Melissa James Gibson, οι ομοιότητες και οι συγκρίσεις που θα περίμενε κανείς με τον νέο πρόεδρο της Αμερικής, Ντόναλντ Τραμπ είναι κάπως ανακριβείς. Αυτό γιατί η σεζόν είχε γραφτεί και γυριστεί πολύ πριν αποφασιστεί το αποτέλεσμα των εκλογών. Παρόλα αυτά, οι παραλληλισμοί είναι αρκετές φορές ανατριχιαστικοί.

Σε αυτόν τον House of Cards, ο Φρανκ και η Κλερ Άντεργουντ καλούνται να αντιμετωπίσουν τις επικείμενες αμερικάνικες εκλογές σε ένα πολιτικό θρίλερ που υπόσχεται ιστορίες χειραγώγησης, δολοπλοκίες, ίντριγκες, ανατροπές, εκδίκηση και παιχνίδια εξουσίας.

Στους εμβληματικούς ρόλους του Φρανκ και της Κλερ Άντεργουντ, παραμένουν ο βραβευμένος με Όσκαρ και Χρυσή Σφαίρα Κέβιν Σπέισι και η επίσης βραβευμένη με Χρυσή Σφαίρα Ρόμπιν Ράιτ, ενώ το καστ της σειράς εμπλουτίζεται με την υποψήφια για Όσκαρ Πατρίσια Κλάρκσον (Six Feet Under, Green Mile, Pieces of April) και τον Κάμπελ Σκοτ (Big Night, Roger Dodger). Στο επιτελείο των ηθοποιών παραμένουν ο Μάικλ Κέλι, η Μόλι Πάρκερ και η Νιβ Κάμπελ.

Σεναριογράφοι και παραγωγοί της σειράς είναι η Μελίσα Τζέιμς Γκίμπσον (The Americans, All is Bright) και ο Φρανκ Πουγκλίζ (Undefeated, Shot in the Heart).

Ο 5ος κύκλος του House of Cards, που ολοκληρώνεται σε 10 επεισόδια, θα προβάλλεται από τις 31 Μαΐου στις 22.00 και κάθε Τετάρτη βράδυ στις 22.00, στο COSMOTE CINEMA 4HD, με δύο επεισόδια στη σειρά. Μετά την προβολή τους, τα διπλά επεισόδια θα είναι διαθέσιμα, για μία εβδομάδα, on demand στην υπηρεσία COSMOTE TV PLUS.

Οι συνδρομητές μπορούν να παρακολουθήσουν τη σειρά και ετεροχρονισμένα, μέσω του COSMOTE Replay TV ή να την γράψουν σε σκληρό δίσκο.

Δείτε το τρέιλερ του νέου κύκλου:

Keywords
Τυχαία Θέματα