Νέοι… άντρακλες, ξέραναν τη Σερβία και προκρίθηκαν στον τελικό του Παγκοσμίου!


Μάγκες… φτιαγμένοι για την κορυφή του κόσμου!

Η Εθνική μας ομάδα Νέων Ανδρών «βούλιαξε» 9-8 την οικοδέσποινα Σερβία μέσα στο «σπίτι» της και προκρίθηκε πανηγυρικά στον τελικό του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος υγρού στίβου!

Εκεί, θα διεκδικήσει το χρυσό μετάλλιο, στον τελικό κόντρα στην Κροατία, η οποία, στον πρώτο χρονικά ημιτελικό, επικράτησε 6-4 της Ουγγαρίας και πήρε το «εισιτήριο» για το μεγάλο ραντεβού με την Ελλάδα,

που είναι… κλεισμένο για την Κυριακή (13/8), στις 21:00.

Η ελληνική ομάδα έκανε το τέλειο παιχνίδι στον ημιτελικό, με βασικό όπλο την εκπληκτική της άμυνα, αλλά και με σωστές λύσεις σε κρίσιμα σημεία στην επίθεση και πήρε δίκαια τη νίκη, που τη φέρνει στον μεγάλο τελικό και φαίνεται, αποφασισμένη να ανέβει στο πιο ψηλό σκαλί το βάθρου.

ΕΛΛΑΔΑ-ΣΕΡΒΙΑ 9-8

Οκτάλεπτα: 3-3, 4-3, 2-1, 0-1.

ΕΛΛΑΔΑ (Τεό Λοράντος): Ζερδεβάς, Σκουμπάκης 3, Γαρδίκας, Γκιουβέτσης 1, Νικολαϊδης, Παπαναστασίου 1, Γιαννόπουλος, Μουρατίδης, Δελαγραμμάτικας, Τρούλος 1, Μασμανίδης 2, Καπετανάκης 1, Σιορδίλης.

ΣΕΡΒΙΑ: Φιλίπποβιτς, Τάνκοβιτς, Τόμιτς, Λούκιτς 1, Βούσινιτς 1, Γκβοζντάνοβιτς, Ντράσοβιτς 1, Τόχολι, Γιάνκοβιτς, Ραντόγιεβιτς 4, Ράντονιτς, Βέλκιτς 1, Μπελοπάβλοβιτς.

Πηγή: sport-fm.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα