Νέο Audi A7: Μια λιμουζίνα που παρκάρει από το κινητό!


Το νέο τετράθυρο κουπέ Audi A7 διαθέτει πιο δυναμικές γραμμές χωρίς να αφήνει στην άκρη την σπορ οδηγική εμπειρία, όλα αυτά σε μια πλήρως ψηφιακή εποχή.

Είναι η λιμουζίνα που μπορεί να την χειριστεί ο οδηγός από το κινητό του! Με τη λειτουργία AI ο οδηγός ενεργοποιεί τον απομακρυσμένο πιλότο στάθμευσης Audi AI και τον απομακρυσμένο χειριστή του γκαράζ Audi AI, συστήματα που θα είναι διαθέσιμα μέσα στο 2018. Τα συστήματα αυτά κάνουν

όλους τους ελιγμούς για είσοδο και έξοδο από χώρο στάθμευσης ή γκαράζ χωρίς την παρουσία του οδηγού στο αυτοκίνητο. Ο τελευταίος, μπορεί να βγει από το αυτοκίνητο πριν ξεκινήσει τη λειτουργία μέσω της εφαρμογής myAudi στο smartphone.

Το νέο Audi A7 συνεχίζει συστηματικά τη στρατηγική ψηφιοποίησης που γνωρίσαμε στο A8. Ο οδηγός ελέγχει το σύστημα πληροφοριών ψυχαγωγίας από την επάνω οθόνη. Τοποθετημένη στην ασύμμετρη κονσόλα, η κάτω οθόνη των 8,6 ιντσών.

Το σύστημα πλοήγησης MMI plus συμεπριλαμβάνει και το virtual cockpit με την έγχρωμη οθόνη υψηλής ανάλυσης 12,3 ιντσών. Προσφέρει μοναδικές δυνατότητες άνεσης, ασφάλειας και εξατομίκευσης. Το Gran Turismo διαθέτει το ίδιο εύρος συστημάτων πληροφόρησης, ψυχαγωγίας και συνδεσιμότητας με το Audi A8.

Το νέο A7 διαθέτει στο βασικό εξοπλισμό το MMI Radio. Τα συστήματα πλοήγησης MMI και MMI plus είναι διαθέσιμα ως επιλογές. Υπάρχει μια επιλογή από τέσσερα ηχητικά συστήματα. Η κορυφαία έκδοση, το Advanced Sound System της Bang & Olufsen, προσφέρει επίσης συναρπαστικό τρισδιάστατο ήχο στα πίσω καθίσματα.

Επίσης, διαθέτει το πακέτο υποστήριξης City assist με το επιπλέον στοιχείο βοήθειας σε διασταύρωση και το πακέτο Tour assist. Το τελευταίο περιλαμβάνει υποστήριξη αποδοτικής οδήγησης με έμφαση στη μείωση της κατανάλωσης και προσαρμοζόμενο βοηθό οδήγησης (Adaptive Driving Assistance), ο οποίος συμπληρώνει το προσαρμοζόμενο σύστημα ελέγχου ταχύτητας (Adaptive Cruise Control) με χρήσιμες παρεμβάσεις σύστημα διεύθυνσης για διατήρηση στη λωρίδα κυκλοφορίας. Όλα τα συστήματα υποστήριξης οδηγού διαθέτουν βελτιωμένους μηχανισμούς ελέγχου.

Όλοι οι κινητήρες στο νέο A7 διαθέτουν ένα ήπιο υβριδικό σύστημα (Mild Hybrid EV) στο βασικό εξοπλισμό, για μεγαλύτερη άνεση και ενεργειακή απόδοση.

Το νέο Audi A7 θα λανσαριστεί αρχικά με τον 3.0 V6 TFSI κινητήρα, που αποδίδει 340 hp και 500 Nm (368,8 lb-ft) ροπής. Το τετράθυρο coupe επιτυγχάνει 0-100 km/h σε 5,3 δευτερόλεπτα και έχει μέγιστη ταχύτητα 250 km / h.

Keywords
Τυχαία Θέματα