Νέα Πολεοδομική Υπηρεσία στον Δήμο Μεσσήνης


Ο Δήμος Μεσσήνης, όπως έγινε γνωστό, αναμένεται να αποκτήσει τη δική του Πολεοδομική Υπηρεσία, τουλάχιστον για την έκδοση αδειών και θέματα αυθαιρέτων, από τον προσεχή Ιούνιο.

Το εν λόγω ζήτημα τέθηκε επί τάπητος σε σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε στο υπουργείο Εσωτερικών τη Μεγάλη Τετάρτη, με τη συμμετοχή των δημάρχων

Καλαμάτας Παναγιώτη Νίκα και Μεσσήνης Γιώργου Τσώνη, συνοδευόμενου από υπηρεσιακό στέλεχος, καθώς και ειδικού συνεργάτη του υπουργού Εσωτερικών Παναγιώτη Σκουρλέτη, όπως γνωστοποίησε χθες στους δημοσιογράφους ο δήμαρχος Καλαμάτας.

Ο κ. Νίκας εξήγησε ότι ο Δήμος Καλαμάτας δεν έχει επάρκεια υπαλλήλων, καθώς μάλιστα καλύπτει και τις ανάγκες της Μάνης που δεν έχει προσωπικό, την Οιχαλία, εν μέρει την Πύλο (αν ζητήσει τεχνικό που δεν έχει ειδικότητα), ακόμα και περιπτώσεις στην Τριφυλία και πρόσθεσε:

«Τελικά, συμφωνήσαμε μέχρι 31 Μαΐου να συνεχιστεί η εξυπηρέτηση και από την 1η Ιουνίου να λειτουργεί Υπηρεσία Πολεοδομίας στο Δήμο Μεσσήνης, τουλάχιστον για την έκδοση των οικοδομικών αδειών και τα αυθαίρετα».

Keywords
Τυχαία Θέματα