Νέα επίθεση Τούρκων χάκερς σε ελληνική ιστοσελίδα

11:27 3/5/2017 - Πηγή: Pagenews

Οι επιθέσεις Τούρκων χάκερς σε ελληνικές ιστοσελίδες συνεχίζονται. Μετά το "χτύπημα" στην ιστοσελίδα της περιφέρειας Θράκης, εξαφάνισαν την αντίστοιχη των εργαζομένων της ΔΕΣ ΡΟΔΑ, που είναι ο ιστότοπος της δημοτικής επιχείρηση της Ρόδου.

Οι χάκερς ανάρτησαν την τουρκική σημαία και εθνικιστικά συνθήματα.


Σύμφωνα με την εφημερίδα Δημοκρατική της Ρόδου οι Τούρκοι χάκερς ανέβασαν στην ιστοσελίδα εθνικιστικά μηνύματα στα τούρκικα όπως "Ρίξε μια ματιά στην ιστορία τι έπαθαν όσοι τα έβαλαν με τους Τούρκους"

και "Με τον Τούρκο να ‘σαι φίλος αλλά τον Τούρκο μην τον κάνεις εχθρό".

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως ο Ρόδιος διαχειριστής της σελίδας του συνδικάτου των εργαζομένων της ΔΕΣ ΡΟΔΑ, ενημερώθηκε για την παραβίαση το βράδυ της Κυριακής, όταν εργαζόμενοι της επιχείρησης προσπάθησαν να συνδεθούν προκειμένου να λάβουν πληροφορίες για το πρόγραμμα εργασίας τους.


Ο διαχειριστής της ιστοσελίδας αμέσως έκανε τις απαραίτητες ενέργειες, για να επαναφέρει τα δεδομένα, αλλά προς έκπληξη του είδε ένα μήνυμα που του είχαν αφήσει οι χάκερς στο οποίο αναγραφόταν «γεια σου διαχειριστή, να ξέρεις ότι έχουμε χακάρει το site σου. Η Τουρκία είναι μεγάλη».

Keywords
Τυχαία Θέματα