Μουντιάλ 2018: Αυτοί είναι οι όμιλοι του Μουντιάλ της Ρωσίας


Πορτογαλία - Ισπανία στον ίδιο όμιλο, όπως και Βέλγιο - Αγγλία έβγαλε σήμερα η κλήρωση για τους ομίλους του Μουντιάλ 2018 στην Ρωσία, 194 ημέρες πριν την σέντρα!

Aυτοί θα είναι οι όμιλοι με μεγάλα ονόματα, ενώ πιο εύκολο έργο από όλους φαίνεται να έχουν Γαλλία, Βραζιλία και Γερμανία, ενώ η Αργεντινή πρέπει να προσέξει πολύ με Κροατία και Ισλανδία.

Το ματς της πρεμιέρας του Μουντιάλ 2018 θα είναι ανάμεσα

στην Ρωσία και την Σαουδική Αραβία. Το Παγκόσμιο Κύπελλο θα ξεκινήσει στις 8 Ιουνίου 2018 και θα τελειώσει στις 15 Ιουλίου του 2018.

Οι 8 όμιλοι του Μουντιάλ:

1ος: Ρωσία - Σαουδική Αραβία - Αίγυπτος - Ουρουγουάη
2ος: Πορτογαλία - Ισπανία - Μαρόκο - Ιράν
3ος: Γαλλία - Αυστραλία - Περού - Δανία
4ος: Αργεντινή - Ισλανδία - Κροατία - Νιγηρία
5ος: Βραζιλία - Eλβετία - Κόστα Ρίκα - Σερβία
6ος: Γερμανία - Μεξικό - Σουηδία - Νότια Κορέα
7ος: Βέλγιο - Παναμάς - Τυνησία - Αγγλία
8ος: Πολωνία - Σενεγάλη - Κολομβία - Ιαπωνία



Οι αγώνες θα διεξαχθούν σε 11 διαφορετικές πόλεις και 12 διαφορετικά στάδια με αυτό της Αγίας Πετρούπολης να είναι το μεγαλύτερο και πιο εντυπωσιακό, έχοντας χωρητικότητα 110.000 θέσεων.

Οι δηλώσεις του Πούτιν

Ο Πρόεδρος της Ρωσίας Βλάντιμιρ Πούτιν σε ομιλία του πριν την κλήρωση καλωσόρισε τους προσκεκλημένους. «Η χώρα μας περιμένει αυτή τη σπουδαία διοργάνωση. Θα κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε για να υποδεχθούμε τους καλύτερους ποδοσφαιριστές στον κόσμο. Πιστεύω ότι αυτό το Παγκόσμιο Κύπελλο θα αναδείξει ακόμα περισσότερο το ποδόσφαιρο. Είναι σημαντικό οι νέοι και οι νέες να παρακολουθήσουν μια ωραία διοργάνωση. Το ποδόσφαιρο είναι κάτι πολύ σημαντικό. Θα σας δούμε όλους στο Παγκόσμιο Κύπελλο το 2018».



Keywords
Τυχαία Θέματα