Με σκόρερ τον Πρίγιοβιτς, ο ΠΑΟΚ 1-0 τη Φένλο


Στο τρίτο του φιλικό παιχνίδι επί Ολλανδικού εδάφους, ο ΠΑΟΚ νίκησε με 1-0 την Φένλο στο Αρνεμ. Το γκολ που έκρινε την αναμέτρηση σημειώθηκε στο 70'. Ο Πούγγουρας συνεργάστηκε με τον Μακ, και τον Κάμπος που σούταρε για να διώξει προσωρινά ο γκολκίπερ της Φένλο, όμως ο Πρίγιοβιτς κέρδισε την μπάλα μετά την απόκρουση και με σουτ μέσα από την περιοχή, άνοιξε το σκορ.

Το παιχνίδι ήταν μέτριο και οι φάσεις λίγες.

Οι γηπεδούχοι που είναι νεοφώτιστοι στην Α' κατηγορία της χώρας τους, πίεσαν την εστία του ΠΑΟΚ αλλά στάθηκαν αδύναμοι στην τελική προσπάθεια. Ο ΠΑΟΚ στο πρώτο μέρος δεν ικανοποίησε αλλά στην επανάληψη ήταν καλύτερος και μπορούσε να σημειώσει και δεύτερο γκολ. Ωστόσο στο πρώτο ημίχρονο οι Θεσσαλονικείς έχασαν τουλάχιστον δυο καλές ευκαιρίες. Στο 8΄ ο Μπίσεσβαρ μεταβίβασε στον Ενρίκε που από πλάγια θέση σούταρε δυνατά, στο αριστερό δοκάρι της Φένλο. Επίσης καλές ευκαιρίες έχασαν οι Θεσσαλονικείς στο 17' και στο 21, για να λήξει με το 0-0 το πρώτο μέρος.

Στην επανάληψη και οι δυο ομάδες ήταν πιο επιθετικές και ο ΠΑΟΚ έχασε την καλύτερη του ευκαιρία στο 51' όταν ο Μακ, από πάσα του Πέλκα σούταρε λίγο άουτ από το αριστερό δοκάρι της Φένλο.

Στο παιχνίδι ο Αλεκσάνταρ Στανόγεβιτς επέλεξε σχήμα 4-4-2 και αυτό ανέδειξε αρκετά προβλήματα και στην αμυντική λειτουργία της ομάδας του, αλλά και στην ορθή ανάπτυξη. Συμπερασματικά ο ΠΑΟΚ παρά την νίκη του δεν ικανοποίησε και πλέον απομένει το τελευταίο φιλικό παιχνίδι, προς τον Αγιαξ το Σάββατο για να καταδείξει την εικόνα του σημερινού Δικεφάλου.

ΠΑΟΚ: Σιαμπάνης ( 62' Μελίσσας), Δεληγιαννίδης (62' Μάτος), Μαλεζάς (62' Κρέσπο), Βαρέλα (62' Πούγγουρας), Λέοβατς (46' Λεβέκ), Σάκχοφ (62' Κάνιας), Κάτσε, Ενρίκε (46' Κάμπος) Μπίσεσβαρ (46' Πέλκας), Κουλούρης (46' Μακ), Αθανασιάδης (46΄ Πρίγιοβιτς)

Φένλο: Ούνερστολ, Ρούτεν, Πρόμες, Γιάνσεν, Σαρπέι, Ποστ, Φαν Κρούι, Σόιντγιενς, Ρόζελερ, Τισουντάλι, Μπεζάτ

Keywords
Τυχαία Θέματα