Μακραίνει η λίστα της Ρούπα με τους πολιτικούς που είχε στο στόχαστρο


Νυν και πρώην πρωθυπουργοί, πρόεδροι και τέως πρόεδροι των κομμάτων πρώτης "γραμμής", καθώς και ο άλλοτε εκπρόσωπος της Ελλάδας στο ΔΝΤ φέρονται πως βρέθηκαν στο "στόχαστρο" της Πόλας Ρούπα.

Όπως προκύπτει από έρευνες, οι οποίες γίνονται πάνω στα σημειώματα της συντρόφου του Νίκου Μαζιώτη, τα οποία βρέθηκαν στο σπίτι της ιδίας στην Ηλιούπολη, έπειτα από ενδελεχή έλεγχο, η Ρούπα σχεδίαζε να χτυπήσει εναντίον, εκτός των κκ.

Μητσοτάκη και Σαμαρά, και του πρωθυπουργού, Αλέξη Τσίπρα, του πρώην πρωθυπουργού, Γιώργου Παπανδρέου, του τέως αρχηγό του ΠΑΣΟΚ και πρώην κυβερνητικού εταίρου, Ευάγγελου Βενιζέλου, καθώς και κατά του πρώην εκπροσώπου της χώρας στο ΔΝΤ και νυν επικεφαλής στην Attica Bank, Παναγιώτη Ρουμελιώτη.

Οι εξελίξεις, μετά τη σύλληψη της Ρούπα, είναι ραγδαίες, ενώ βρίσκονται σε εξέλιξη οι σχετικές έρευνες για τα ευρήματα στην οικεία της. Πάντως, τα αποτελέσματα κρούουν τον κώδωνα του κινδύνου στην ΕΛΑΣ, καθώς φαίνεται πως η Αντιτρομοκρατική πρόλαβε, ίσως και στο παρά πέντε, μία σειρά από τρομοκρατικές επιθέσεις.



Να σημειωθεί οτι κυβερνητικές πηγές μιλώντας στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ανέφεραν ότι "η Ελληνική Αστυνομία δεν αξιολογεί ως σημαντικά ευρήματα και σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν ενδείξεις στοχοποίησης", τα σημειώματα.

Keywords
Τυχαία Θέματα