Λοβέρδος: Κομισάριος στον ΔΟΛ ο Μουλόπουλος


Ο κ. Μουλόπουλος τοποθετήθηκε στον ΔΟΛ ως "κομισάριος", τόνισε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, Ανδρέας Λοβέρδος, μιλώντας στην Ολομέλεια.

"Ο πρωθυπουργός απάντησε στη Βουλή χθες, στο πλαίσιο του “πουλάμε τρέλα”: “Γιατί; Και ο κ. Καψής μετά από την υπουργία του δεν γύρισε σε μια δουλειά; Ο κ. Μιχελάκης δεν

έγινε διευθυντής ειδήσεων στον ΑΝΤ1;” Αυτό λέμε; Το δικαίωμα του κάθε ανθρώπου να γυρίζει στο επάγγελμά του; Βεβαίως, κάθε άνθρωπος έχει το δικαίωμα να γυρίσει στο επάγγελμά του και ο κ. Μουλόπουλος και ο κ. Αμυράς και όλοι μας, όσοι έχουμε εργασία, όσοι έχουμε επαγγέλματα. Γιατί υπάρχουν εδώ και ανεπάγγελτοι. Όμως όσοι έχουμε επαγγέλματα, όταν ο λαός μάς αποδοκιμάσει, θα γυρίσουμε στα επαγγέλματά μας", σχολίασε ο Ανδρέας Λοβέρδος και πρόσθεσε:

"Εδώ δεν πρόκειται περί αυτού. Εδώ πρόκειται περί τοποθετήσεως κομισαρίου. Εδώ τοποθετήθηκε κομισάριος, διότι ο κ. Μουλόπουλος δεν επέστρεψε ως δημοσιογράφος στον ΔΟΛ. Νομίζω ότι είναι συνταξιούχος. Ως τι επέστρεψε;

Ως δημοσιογράφος απλός για να γράφει; Ως ειδικός επί της διαρρύθμισης “κόκκινων” δανείων, δηλαδή θα πάει στις τράπεζες και θα ανοίξουν οι πόρτες διότι ξέρει τα θέματα; Ή ως τοποτηρητής μιας πολιτικής συμφωνίας στο πλαίσιο της οποίας απελύθη και ο Δημήτρης Μητρόπουλος την Κυριακή και εμφανίστηκε ως παραίτηση; Ως τι έχει πάει εκεί;".

Keywords
Τυχαία Θέματα