Κυβερνητικοί βουλευτές, ''στρίμωξαν'' τον Σταθάκη για τη ΔΕΗ



Δύσκολο τετ-α-τετ, είχε ο υπουργός Ενέργειας με τους 7 βουλευτές της Δυτικής Μακεδονίας αναφορικά με το θέμα της πώλησης της Επιχείρησης.
Ο υπουργός επιχείρησε να καθησυχάσει τους βουλευτές λέγοντάς τους πως η συζήτηση αφορά μόνο τις λιγνιτικές μονάδες καθώς και ότι θα υπάρχει η δυνατότητα να έχουν συμμετοχή και εταιρείες του δημοσίου.

Ο προβληματισμός των βουλευτών, ωστόσο, ήταν έκδηλος, παρ' όλα αυτά, φαίνεται να καλύφθηκαν από τις απαντήσεις του κ. Σταθάκη.

Η

επόμενη φάση θα είναι ακόμα πιο δύσκολη για τον υπουργό, αφού θα μεταβεί στην Κοζάνη.

Υπενθυμίζεται ότι με φόντο την πώληση της ΔΕΗ είχαμε μία μίνι κόντρα, σήμερα, ανάμεσα σε Μαξίμου και Σκουρλέτη, ο οποίος έχει αντιταχθεί δημοσίως με άρθρο του σε εφημερίδα, καλώντας την κυβέρνηση να μην υποκύψει στις πιέσεις για πώληση και να αντιταχθεί στον επιχειρούμενο «κανιβαλισμό» της εταιρείας. Με την άποψη Σκουρλέτη, συντάχθηκε και ο αναπληρωτής υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Γιάννης Τσιρώνης ο οποίος δήλωσε: «Καλά κάνει ο κ. Σκουρλέτης και αντιδρά αυτή τη στιγμή»,

Στις ενστάσεις που διατυπώθηκαν αντέδρασε το μέγαρο Μαξίμου, διαμηνύοντας ότι «κανείς δεν είναι πιο αριστερός και πιο ευαίσθητος από τον Πρωθυπουργό».

Keywords
Τυχαία Θέματα