Κριστιάνο Ρονάλντο: Είμαι ο καλύτερος στην ιστορία του ποδοσφαίρου


Σε μία... έξαρση αυτοαποθέωσης, ο Κριστιάνο Ρονάλντο που κατέκτησε την πέμπτη "Χρυσή Μπάλα" της καριέρας του, εξέφρασε την πεποίθησή του πως είναι ο κορυφαίος στην ιστορία του ποδοσφαίρου, ενώ δεν έκρυψε την επιθυμία του να ολοκληρώσει την καριέρα του στη Ρεάλ Μαδρίτης.

«Είναι τιμή μου να λαμβάνω αυτό το βραβείο. Απόλαυσα την τελετή, ήταν εξαιρετικά, είναι μια ξεχωριστή τιμή και σαν παιδί ποτέ δεν τόλμησα να ονειρευτώ ότι κερδίζω την "Χρυσή Μπάλα", πολύ περισσότερο όταν μιλάμε για πέντε φορές. Πάντα δούλευα σκληρά για να γίνω καλύτερος. Όταν κερδίζω βραβεία προφανώς

με βοηθάει να κρατάω υψηλά το κίνητρο μου», ανέφερε αρχικά ο CR7 και πρόσθεσε:

«Δεν υπάρχει κανείς καλύτερος από εμένα. Είμαι ο κορυφαίος παίκτης στην ιστορία του ποδοσφαίρου, κανείς δεν κάνει πράγματα που δεν μπορώ να κάνω κι εγώ. Αλλά βλέπω πράγματα που δεν μπορούν να κάνουν άλλοι. Κανείς δεν είναι πιο ολοκληρωμένος ποδοσφαιριστής από εμένα.

Από όταν ήμουν 14,15 και 16 ετών γνώριζα ότι είμαι διαφορετικός από τα άλλα παιδιά. Συνειδητοποίησα ότι ήμουν καλός στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, όταν αγωνιζόμουν στο πλάι παικτών όπως οι Γκιγκς, Κιν και Φέρντιναντ. Είχα ταλέντο. Η αγγλική νοοτροπία είναι διαφορετική και αυτοί οι άνθρωποι με βοήθησαν πολύ για να γίνω αυτό που είμαι σήμερα. Οφείλω να ευχαριστήσω τους συναδέλφους μου στη Μάντσεστερ».

Μάλιστα δεν έμεινε εκεί, αλλά αποκάλυψε κι ότι: «Είμαι χαρούμενος στη Ρεάλ. Θα ήταν όμορφα να ολοκληρώσω την καριέρα μου εδώ, έχω καθημερινά κίνητρο να συνεχίσω, ελπίζω να παίζω στο υψηλότερο επίπεδο και τα χρόνια που ακολουθούν».

Όσο για τις συγκρίσεις με τον Λιονέλ Μέσι: «Ελπίζω ο ανταγωνισμός μας να συνεχιστεί για πολλά χρόνια και θα κάνουμε τα πάντα γι' αυτό, όλα συμβαίνουν για κάποιο λόγο, οπότε ας δούμε ποιος φτάσει τελικά στην κορυφή. Ο Νεϊμάρ έχει μεγάλη προοπτική, είμαι σίγουρος πως θα έχει την ευκαιρία να κερδίσει τη "Χρυσή Μπάλα" στο μέλλον».

Keywords
Τυχαία Θέματα