Κριστιάνο Ρονάλντο: Αυτή είναι η ζωή μου (pics)


Αποκαλυπτική συνέντευξη σε μία νέα μιντιακή πλατφόρμα έδωσε ο Κριστιάνο Ρονάλντο. Μιλώντας στη σελίδα The Players Tribune έκανε πολλές αποκαλύψεις για τη ζωή του και έδωσε στο κοινό άγνωστες λεπτομέρειες.

Μικρός συνήθιζε να παίζει ποδόσφαιρο στους δρόμους όπως όλα τα άλλα παιδιά μόνο που αυτός το έκανε λίγο πιο επικίνδυνο καθώς κλώτσησε την μπάλα την ώρα που περνούσαν αυτοκίνητα.

Read my story on @Playerstribune.
Find out more: https://t.co/kMPu6WwQKz#Mercurial

#CR7 #NikeFootball pic.twitter.com/Hm6Dt18Dku

Cristiano Ronaldo (@Cristiano) 3 Οκτωβρίου 2017

Από τότε ήθελε να πηγαίνουν στο γήπεδο η μητέρα και οι αδελφές του και να τον παρακολουθούν να παίζει ποδόσφαιρο. Εκείνες όμως δεν είχαν κανένα ενδιαφέρον για τον ποδοσφαιριστή Κριστιάνο. Την πρώτη φορά που τις είδε στην κερκίδα να τον βλέπουν ένοιωσε μεγάλη ικανοποίηση.

Σε ηλικία 11 ετών εντάχθηκε στις ακαδημίες της Σπόρτινγκ Λισαβόνας όμως η ζωή του εκεί δεν ήταν όπως θα την περίμενε κανείς. Του έλειπε το σπίτι του από την πρώτη στιγμή και δεν του ήταν αρκετό να βλέπει την οικογένειά του μία φορά κάθε τέσσερις μήνες. Σταδιακά συνήθισε και ακολούθησε η καριέρα που γνωρίζουμε μέχρι σήμερα.



Στις ακαδημίες της Σπόρτινγκ συνειδητοποίησε για πρώτη φορά ότι μπορεί να εξελιχθεί σε ένα σπουδαίο ποδοσφαιριστή. Παρότι ανησυχούσε για το ήταν αδύνατος. Tο χειροκρότημα των υπόλοιπων παιδιών και η αναγνώριση των ικανοτήτων του, τόνωσαν την αυτοπεποίθησή του.

Από μικρός έκανε έξτρα προπονήσεις μόνος του. Τα βράδια έβγαινε κρυφά από τους κοιτώνες και πήγαινε στο γυμναστήριο όπου έκανε βάρη και γυμναστική.

Η μητέρα του κατέφυγε σε καρδιολόγο που της έγραψε συνταγή για τονωτικά χάπια καθώς είχε μεγάλο άγχος όταν άρχισε να τον παρακολουθεί να αγωνίζεται σε ηλικία 17 χρονών.

Ένας από τους λόγους που τον έκανε να πάρει μεταγραφή για τη Manchester United ήταν η ταχύτητα του παιχνιδιού στο αγγλικό πρωτάθλημα. Παρακολουθώντας αγώνες του ένιωσε γοητευμένος και τότε ήταν που αποφάσισε να αγωνιστεί και εκείνος στην Premier League.



Η γέννηση του γιου του Κριστιανίνο, ήταν η καθοριστική στιγμή για τον Κριστιάνο Ρονάλντο. Μάλιστα έκανε ακόμη πιο σημαντικό το γεγονός ότι αγωνιζόταν για τη Ρεάλ Μαδρίτης εκείνη την εποχή και ο συνδυασμός του άλλαξε την εικόνα με την οποία αντιμετώπιζε τη ζωή μέχρι εκείνο το σημείο.



Κάθε φορά πριν βγει στον αγωνιστικό χώρο έχει ένα μικρό μυστικό. Διαβάζει μία φράση που είναι γραμμένη κάτω από τα παπούτσια του και λέει "el sueno del nίnο - το όνειρο ενός παιδιού". Είναι κάτι που του θυμίζει πάντα από πού ξεκίνησε και τον κρατά ταπεινό.

Παραδέχεται ότι παλιότερα ένιωθε ότι η κατάκτηση τροπαίων ήταν το σημαντικότερο γεγονός στην καριέρα του. Σήμερα ξεχωρίζει ως κορυφαία στιγμή της την είσοδό του στον αγωνιστικό χώρο του Κάρντιφ στον τελικό του Champions League κρατώντας από το χέρι το γιο του.



Η ιστοσελίδα είναι μία δημιουργία του επαγγελματία παίκτη του MLB Derek Jeter και σε αυτήν καλούνται να γράφουν άρθρα με προσωπικές ιστορίες απευθείας κορυφαίοι αθλητές του κόσμου.

Keywords
Τυχαία Θέματα