«Κομμένος» του Λεμονή στάζει μέλι για Γκαρσία


Ο Αντρέ Μάρτινς ανέλυσε τη φιλοσοφία του Όσκαρ Γκαρσία στη συνέντευξη που παραχώρησε στο novasports. Ανάμεσα σε άλλα, ο 27χρονος Πορτογάλος μέσος μιλάει για τον κυριακάτικο αγώνα με την Ξάνθη, αλλά και για το βεβαρημένο αγωνιστικό πρόγραμμα των επόμενων εβδομάδων.

Για

τον Όσκαρ Γκαρσία, ο Μάρτινς υπογραμμίζει:

«Ο καινούργιος προπονητής βρίσκεται λίγο καιρό στον πάγκο του Ολυμπιακού. Όμως, έχω καταλάβει πως πρόκειται για έναν άνθρωπο με πολύ ωραίες ιδέες, ο οποίος προσπαθεί να τις εφαρμόσει παρά το λίγο χρόνο που έχει εδώ. Οι παίκτες προσπαθούμε να προσαρμοστούμε όσο πιο γρήγορα μπορούμε. Δεν είχε πολύ χρόνο να δουλέψει γιατί την περασμένη εβδομάδα είχαμε δύο παιχνίδια. Όμως, είδαμε πως έχει πολύ ωραίες ιδέες για επιθετικό και γρήγορο ποδόσφαιρο. Προσπαθεί να μας το μεταδώσει και εμείς να προσαρμοστούμε όσο πιο γρήγορα γίνεται στην εφαρμογή των ιδεών αυτών μέσα στον αγώνα».

Για τον αγώνα με την Ξάνθη, τονίζει:

«Ναι, έχουμε δει πως η Ξάνθη είναι μία ομάδα η οποία μπορεί να δημιουργήσει προβλήματα. Όπως και στο παιχνίδι του πρώτου γύρου, όπου το αποτέλεσμα που πήραμε δεν ήταν το καλύτερο. Πιστεύω πως το αποτέλεσμα θα εξαρτηθεί από τη δική μας δουλειά και από το τι θα καταφέρουμε να κάνουμε στο παιχνίδι της Κυριακής. Αν εμείς καταφέρουμε να παίξουμε το παιχνίδι που θέλουμε μέσα στην έδρα μας και μπροστά στους φιλάθλους μας, τότε πιστεύουμε ότι το αποτέλεσμα θα είναι καλό για εμάς και δε θα έχουμε ιδιαίτερα προβλήματα».

Keywords
Τυχαία Θέματα