Κίνηση έκπληξη ο Μαρινάκης

10:33 5/1/2018 - Πηγή: Pagenews

«Βουίζει» η πιάτσα των ατζέντηδων από χθες και ιδιαίτερα μετά την επισημοποίηση της σχέσης του Ολυμπιακού με τον Οσκαρ Γκαρσία ότι ο Ισπανός τεχνικός δεν θα έρθει μόνος και... ασυνόδευτος στον Ρέντη.

Οι Ερυθρόλευκοι θέλουν να τον θωρακίσουν στη δύσκολη αποστολή που αναλαμβάνει και να συνοδευόσουν την άφιξή του στο Λιμάνι με μια τουλάχιστον σπουδαία μεταγραφή επιθετικού, που θα προκαλέσει ενθουσιασμό στον κόσμο του Ολυμπιακού

και θα δημιουργήσει τις προϋποθέσεις για να κοπάσουν τα κύματα αμφισβήτησης προς τον 44χρονο προπονητή.

Σε έναν κύκλο μάνατζερ θεωρείται δεδομένο πως πολύ σύντομα, ίσως μέχρι τη Δευτέρα, οι Ερυθρόλευκοι θα έχουν έτοιμο το μεταγραφικό τους «μπαμ», ώστε να προχωρήσουν σε διπλή παρουσίαση με τον Οσκαρ Γκαρσία και τον νέο τους επιθετικό καθισμένους δίπλα-δίπλα στο πάνελ.

Ποιος θα είναι αυτός ο παίκτης είναι εξαιρετικά δύσκολο να εκτιμηθεί ή να προβλεφθεί αυτή τη στιγμή, ωστόσο φαβορί για να ντυθεί στα ερυθρόλευκα αυτόν τον χειμώνα ήταν και παραμένει ο Κέβιν Μιραλάς.

Ο Βέλγος θέλει σαν... τρελός να επιστρέψει στο λιμάνι της καρδιάς του και στην Εβερτον δείχνουν να το έχουν πάρει απόφαση ότι ο 30χρονος θα φύγει, ακόμα κι αν χρειαστεί αυτό να γίνει με τη μορφή δανεισμού σε πρώτη φάση.

Από την Ισπανία, πάντως, επιμένουν ότι «παίζει» πολύ δυναμικά στη διεκδίκηση του Γάλλου, Λουάκ Ρεμί από τη Λας Πάλμας ο Ολυμπιακός και θεωρούν σίγουρο ότι ο 31χρονος εξτρέμ θα φύγει σίγουρα πολύ σύντομα από τα Κανάρια Νησιά.

Πάντως, η είδηση της συμφωνία των Ερυθρολεύκων με τον Οσκαρ Γκαρσία πυροδότησε αμέσως και σενάρια για επαφές με παίκτες που έχουν τον ίδιο μάνατζερ με τον νέο προπονητή του Ολυμπιακού.

Ανάμεσα σε αυτούς είναι ο Κριστιάν Τέγιο της Μπέτις, με τον οποίο ο Ολυμπιακός είχε ασχοληθεί πολύ σοβαρά το καλοκαίρι που μόλις πέρασε και μέχρι τώρα δεν έχει βρει θέση βασικού στην ομάδα της Ανδαλουσίας. Ο 26χρονος παίζει κυρίως στα φτερά της επίθεσης και έχει σαν μεγάλο ατού ότι χρησιμοποιεί με την ίδια ευχέρεια και τα δύο του πόδια, καθώς και ότι έχει σημαντική εμπειρία από σπουδαίες ομάδες και πρωταθλήματα (Μπαρτσελόνα, Πόρτο, Φιορεντίνα).

Αλλες πληροφορίες θέλουν τον Ολυμπιακό να ασχολείται με τον μεγάλο Ισπανό γκολτζή, Τζόναθαν Σοριάνο, που όχι μόνο έχει τον ίδιο μάνατζερ με τον Γκαρσία, αλλά οι δύο τους είχαν συνεργαστεί με μεγάλη επιτυχία για 1,5 σεζόν στη Σάλτσμπουργκ.

Πρόκειται ασφαλώς για μια πολύ δύσκολη περίπτωση, αλλά παίκτες που αγωνίζονται στην Κίνα, όπως ο 32χρονος Ισπανός, συνηθίζουν να θέλουν σαν... τρελοί να επιστρέψουν στην Ευρώπη.

Άλλες πηγές θέλουν τον Οσκαρ Γκαρσία να εξετάζει το ενδεχόμενο να συνεργαστεί ξανά μετά τη Σάλτσμπουργκ, με τον 22χρονο Ιάπωνα φορ, Τακούμι Μιναμίνο, με τα 36 γκολ-17 ασίστ σε 111 ματς στην Αυστρία.

Ο διεθνής Ασιάτης δεν τα βρίσκει με την ομάδα του για νέο συμβόλαιο (λήγει σε λίγους μήνες) και έτσι, αν ο Ολυμπιακός λειτουργήσει αποφασιστικά για την απόκτησή του δεν θα είναι πολύ δύσκολο να τα καταφέρει με ένα απολύτως λογικό αντίτιμο.

Keywords
Τυχαία Θέματα