Κηδεύτηκε ο Βαγγέλης Μπασιάκος


Ιδιαίτερα βαρύ ήταν το κλίμα στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου στη Θήβα, όπου πλήθος πολιτών είπε το τελευταίο αντίο στον Ευάγγελο Μπασιάκο, αποστατούντος του αρχιεπισκόπου Αθηνών Ιερωνύμου.

Τον πρώην υπουργό και βουλευτή της «αποχαιρέτησε» Η ΝΔ. Παρόντες ήταν τόσο ο νυν πρόεδρος Κυριάκος Μητσοτάκης, όσο και οι πρώην πρόεδροι του κόμματος, Βαγγέλης Μεϊμαράκης, Αντώνης Σαμαράς και Κώστας Καραμανλής, ο οποίος ήταν συντετριμμένος, λόγω της ιδιαίτερης

φιλικής του σχέσης με τον εκλιπόντα, καθώς και πολλά από τα μέλη της κοινοβουλευτικής ομάδας.

Την κυβέρνηση εκπροσώπησε ο αναπληρωτής υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Γιάννης Τσιρώνης.

Ανάμεσα σε αυτούς που έστειλαν μήνυμα και τα συλλυπητήριά τους στην οικογένεια, είναι ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, ο πρόεδρος της Βουλής Νίκος Βούτσης, ενώ με απόφαση του υπουργού Εσωτερικών Πάνου Σκουρλέτη, η κηδεία του πρώην υπουργού, Ευάγγελου Μπασιάκου, τελέστηκε με δημόσια δαπάνη.

Απαρηγόρητη η σύζυγός του εκλιπόντος Βίκυ στα λίγα λόγια της αναφέρθηκε στα όνειρα του Ευάγγελου Μπασιάκου για την πολιτική αλλά και τη Βοιωτία, που όπως είπε κόπηκαν απότομα. Χρωμάτισε ιδιαίτερα τις προσπάθειες του να εξυπηρετήσει συγκεκριμένους στόχους, στους οποίους πίστευε ακράδαντα, τονίζοντας ότι «η ιδία και το παιδί τους θα συνεχίσουν στον ίδιο δρόμο για να δικαιώσουν τις επιλογές του».

Keywords
Αναζητήσεις
μπασιακοσ κηδεια ειδησεισ
Τυχαία Θέματα