Κατερίνα Καινούργιου: Ρεσιτάλ ατάκας στο Late Night του Γιώργου Λιάγκα


Μιλώντας στο Late Night του Γιώργου Λιάγκα, η παρουσιάστρια Κατερίνα Καινούργιου μίλησε για το σεξ, τον Βασίλη Κικίλια, τον οποίο και αποκαλέι φλώρο μάλιστα και φυικά τις πλαστικές της.

"Να σου πω την αλήθεια, έχω κάνει τη μύτη μου και το στήθος μου. Το στήθος μου το έκανα πάνω από μία φορά γιατί είχα κάποια προβλήματα. Τη μία το μεγάλωσα και την άλλη το μίκρυνα. Έπρεπε να τα βγάλω. Να κοιμηθώ, το χω κάνει δυο φορές, αν πηγαίνω να μικροτσιμπιέμαι μπορεί να είναι περισσότερες από δύο" είπε η Κατερίνα Καινούργιου

χωρίς ντροπή.

Και συνέχεισε "Αν θέλεις να κάνεις λίγο μπότοξ ή υαλουρονικό δεν είναι κάτι. Εγώ είμαι μια γυναίκα που βάφομαι πολύ λόγω δουλειάς απ’ τα 18 μου, οπότε θα το χρειαστώ και το υαλουρονικό μου, χωρίς υπερβολές.Τώρα αν αυτό θεωρείται –επειδή έχω προσέξει τον εαυτό μου, βγάζω τα φρύδια μου, βάφομαι πολύ ωραία, προσέχω πολύ το δέρμα μου- ότι κάθε εβδομάδα είμαι στο χειρουργείο, όχι, δεν είμαι!" είπε μεταξύ άλλων. Σε ό,τι αφορά στο σεξ και εκεί δεν ήταν φειδωλή στις δηλώσεις της "το καλύτερο σεξ της ζωής μου δεν το έχω κάνει ακόμα" δήλωσε ευθαρσώς.

Εκεί όμως που άφησε όλους με το στόμα ανοιχτό ήταν όταν ρωτήθηκε για τον Βαίσλη Κικίλια. "Ο Κικίλιας μου κάνει αρκετά φλώρος για μένα. Αλλά είναι πολύ αξιόλογος πολιτικός. Με τη Τζένη ταιριάζουν, μ’ αρέσουν πάρα πολύ" απάντησε η Κατερίνα Καινούργιου.

Keywords
Τυχαία Θέματα