Καιρός: Πολλά προβλήματα στη Θεσσαλονίκη από την κακοκαιρία - Πλημμύρες και εγκλωβισμοι (pics&vids)


O καιρός έφερε προβλήματα στη Θεσσαλονίκη. Πλημμύρες προκλήθηκαν το βράδυ και τις πρώτες πρωινές ώρες στη δυτική Θεσσαλονίκη από την κακοκαιρία. Οι έντονες και πολύωρες βροχοπτώσεις έφεραν προβλήματα χωρίς ευτυχώς να υπάρξουν θύματα.

Υπόγεια σπίτια πλημμύρισαν, οδηγοί εγκλωβίστηκαν στα οχήματά τους, ενώ δρόμοι μετατράπηκαν σε ποτάμια.



Εως τις 4 τα ξημερώματα, η Πυροσβεστική δέχθηκε 120 κλήσεις, ενώ κλιμάκια του Σώματος πραγματοποίησαν 13 αντλήσεις υδάτων από υπόγεια και σε τέσσερις περιπτώσεις χρειάστηκε να απεγκλωβίσουν οδηγούς από τα οχήματά τους τα οποία είχαν «κολλήσει» στα νερά.

Ενδεικτικό της κατάστασης είναι το γεγονός ότι επί ώρες η κυκλοφορία ήταν αδύνατη σε δρόμους του Ευόσμου, του Κορδελιού και του Δενδροποτάμου.



Μεγάλος όγκος νερού συγκεντρώθηκε στην οδό Μοναστηρίου και στα ΚΤΕΛ Μακεδονία.

Σε “ποτάμια” μετατράπηκαν, η οδός Αριστοτέλους και Μεγάλου Αλεξάνδρου, στον Εύοσμο. Μεγάλο το ύψος του νερού, στην οδό Μοναστηρίου, στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.

Στην Περιφερειακή Οδό στο ύψος του Παπαγεωργίου, με κατεύθυνση δυτικά, σημειώθηκε καραμπόλα με 4 αυτοκίνητα. Λόγω της βροχής, αναβλήθηκε η συναυλία του Σωκράτη Μάλαμα, στη Μονή Λαζαριστών.

Για σήμερα, προβλέπονται νεφώσεις με ασθενείς βροχές κατά περιόδους στη Θεσσαλονίκη, όπου η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 15 έως 20 βαθμούς Κελσίου.

Keywords
Τυχαία Θέματα