ΗΣΑΠ: Στάση εργασίας την Κυριακή


Στάση εργασίας από τις 6 το απόγευμα της Κυριακής έως την λήξη της βάρδιας θα πραγματοποιήσουν οι εργαζόμενοι στον ηλεκτρικό σιδηρόδρομο, για τα προβλήματα ασφάλειας που αναδείχτηκαν κατά τα επεισόδια της Πέμπτης, μεταξύ οπαδών της Μίλαν και της ΑΕΚ σε βαγόνια τρένων.

Λίγη ώρα πριν την αναμέτρηση των δύο ομάδων, οπαδοί της ΑΕΚ διασταυρώθηκαν με οπαδούς της Μίλαν που προτίμησαν να πάρουν

το τρένο αντί να μετακινηθούν με τα πούλμαν. Πολύ γρήγορα οι λογομαχίες έδωσαν τη θέση τους σε προπηλακισμούς, ενώ άναψαν ακόμα και πυρσός μέσα σε βαγόνια.

Το αποτέλεσμα ήταν να κινδυνέψει η σωματική ακεραιότητα επιβατών και να προκληθούν υλικές ζημιές σε συρμό που σταμάτησε υποχρεωτικά στα Πευκάκια. Εξαιτίας του περιστατικού, τα δρομολόγια σταμάτησαν για αρκετή ώρα και σημειώθηκαν σημαντικές καθυστερήσεις.

Όπως σημειώνουν στην ανακοίνωσή τους οι εργαζόμενοι, τα επεισόδια ανέδειξαν τον πρόχειρο σχεδιασμό αλλά και την ανικανότητα διαχείρισης κρίσεων από την πλευρά της εταιρείας, με αποτέλεσμα επιβάτες και προσωπικό να κινδυνέψουν.

Keywords
Τυχαία Θέματα