Η βραδιά που η Μπόκα υποκλίθηκε στον λαό του Άρη και το «Μπομπονέρα» της Ευρώπης (vids)

13:48 5/8/2017 - Πηγή: Pagenews

Σαν σήμερα, στις 5 Αυγούστου του 2009 ο Άρης φιλοξένησε την Μπόκα Τζούνιορς στο κατάμεστο από 25.000 κόσμο «Κλεάνθης Βικελίδης»!

Το τελικό αποτέλεσμα ήταν 1-0 υπέρ της Μπόκα, μετά από ένα παιχνίδι που οι Αργεντινοί είχαν την πρωτοβουλία των κινήσεων και οι «κιτρινόμαυροι» φανέρωσαν κατά διαστήματα καλά στοιχεία, διαμορφώθηκε με τέρμα που πέτυχε στο 73′, με κεφαλιά, ο Μπατάλια.

Αλλά το μεγάλο «γκολ» ήταν η εκρηκτική κερκίδα του γηπέδου Χαριλάου. «5 Αυγούστου 2009. Τη βραδιά που υποκλίθηκε

η θρυλική Μπόκα Τζούνιορς στο «Μπομπονέρα» της Ευρώπης…» ήταν το μήνυμα που κυριάρχησε!

Ο Άρης έδειξε μερικό από το ταλέντο που διέθετε ως ομάδα, ενώ κορυφαίοι της ομάδας του Ιομάρ Μαζίνιο, ήταν οι Ναφτί. Γκρασιάν και Κόκε. Να σημειωθεί, πως οι «κίτρινοι» είχαν και δοκάρι σε εκτέλεση φάουλ του Κόκε ενώ στο φινάλε, ο Κάρλος Αράνο, είχε μια καλή ευκαιρία με ένα δυνατό σουτ που έπιασε. Το τελικό σφύριγμα έφερε πολλά χειροκροτήματα από τους οπαδούς του Άρη -που δημιούργησαν μια πρωτοφανή ατμόσφαιρα- και για τις δύο ομάδες.

ΑΡΗΣ: Σηφάκης, Νέτο (46΄ Φλάβιο), Νασούτι (67΄ Κουλουχέρης), Γκιάρο (59΄ Γιάχιτς), Αράνο, Ναφτί (55΄ Φερναντέζ), Γκαρσία (67΄ Πρίττας), Γκρασιάν, Κάλβο (46΄ Χαβίτο), Κόκε (75΄ Ντέιλι), Αμπρέου (59΄ Κάμπορα)

ΜΠΟΚΑ: Αμποντανσιέρι, Ιμπάρα (46΄Μεντέλ), Σαούρο, Φορλίν, Μονζόν, Τσάβες (46΄ Ροντρίγκες), Ντίαζ (46΄ Ρικέλμε), Μαρίνο (46΄ Μπατάλια), Γκαϊτάν (60΄ Μπολσούα), Νοίρ (59΄Μούνχε), Φιλίπε (59΄ Παλέρμο).

Πηγή: pressaris.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα