Η Λαμία νίκησε κι έβαλε νέους προβληματισμούς στον ΠΑΟΚ

21:57 9/8/2017 - Πηγή: Pagenews

Μια εικόνα παρόμοια με αυτή του χθεσινού αγώνα με τον ΠΑΣ είχε ο ΠΑΟΚ. Αν αναλογιστεί κανείς μάλιστα πως έπαιζαν οι ρεζέρβες, με πολλά νέα παιδιά του «Δικεφάλου» του Βορρά, είναι μάλλον λογικό νούμερο, οι μόλις τρεις καλές στιγμές σε όλο το ματς με τον Πέλκα σε δύο περιπτώσεις και τον Κουλούρη σε άλλη μία. Παρά το 4-4-2 με τον Λημνιό και τον Πέλκα στα άκρα και

τους Κλάους και Κουλούρη μπροστά, ο ΠΑΟΚ δεν μπόρεσε ν' απειλήσει, παρά ελάχιστα.

Η Λαμία από την άλλη συνεχίζει να κλέβει τις εντυπώσεις στα φιλικά. Η παρουσία του Πίτι στο πρώτο μέρος, άφησε πολλές υποσχέσεις, ενώ ο Βουό , είχε δύο πολύ καλές στιγμές στο πρώτο μέρος να σκοράρει, είναι μέσα στις φάσεις και φυσικά θ’ αποτελέσει την αιχμή για την επίθεση της ομάδας της Φθιώτιδας. Θετικές εντυπώσεις ως δεξί εξτρέμ στο πρώτο μέρος, και από τον Σταύρο Βασιλαντωνόπουλο που είχε πίσω του στο πρώτο μέρος τον Ασίγκμπα. Έτσι η ομάδα του Μπάμπη Τεννέ κράτησε και το αήττητο στα φιλικά και μάλιστα στο φινάλε με τον Τσούκαλο, πήρε την σπουδαία νίκη.

Το ματς

Πολύ καλή η εικόνα για την Λαμία στο πρώτο μέρος, όταν και με τον Βουό σε δύο περιπτώσεις είχε την ευκαιρία ν’ ανοίξει το σκορ και σε άλλη μια με τον Πίτι συνολικά, αποσπώντας τις εντυπώσεις. Στο 7’ η μπάλα έφτασε στον Ιβοριανό στράικερ της Λαμίας με το αριστερό σουτ του να περνάει λίγο έξω από την εστία του Πασχαλάκη. Στο 13’ η ομάδα του Μπάμπη Τεννέ απείλησε και πάλι, με τον Βασιλαντωνόπουλο να κάνει ωραία κίνηση από δεξιά και να βγάζει στον Πίτι που με πλασέ, έστειλε την μπάλα δίπλα από το αριστερό δοκάρι του Πασχαλάκη.

Από την άλλη μεριά ο ΠΑΟΚ που πάσχιζε και σε αυτό το ματς, όπως και με τον ΠΑΣ να βρει διαδρόμους και να μπορέσει να φτιάξει παιχνίδι, είχε τις καλύτερες του στιγμές στο 23’, με τον Πέλκα και τον Αθανασιάδη να συνεργάζονται εξαιρετικά, τον πρώτο να πλασάρει, αλλά τον Παντελιάδη να διώχνει πριν η μπάλα περάσει τη γραμμή, αφού ο Παπαδόπουλος την είχε βρει ελάχιστα. Στην εξέλιξη της ίδιας φάσης το σουτ του Κουλούρη εξουδετέρωσε θεαματικά σε κόρνερ ο Παπαδόπουλος. Άλλη μια ωραία προσπάθεια της Λαμίας στο 31’ δεν έφερε αποτέλεσμα, τον Πίτι να βρίσκει τον Ακόστα, αυτόν να σπάει την μπάλα με το κεφάλι στον Βουό, που αστόχησε ξανά από καλή θέση.

Ο ΠΑΟΚ εξακολούθησε και στην επανάληψη να έχει μια εικόνα με έλλειψη φαντασίας και ελάχιστες καλές στιγμές από τους ακραίους και τους επιθετικούς του. Μάλιστα στο 48’ απειλήθηκε με γκολ, από ένα στημένο με τον Αναστασιάδη να πιάνει κεφαλιά από καλή θέση και την μπάλα να φεύγει έξω. Ο Μπάμπης Τεννές προχώρησε σε μαζεμένες αλλαγές μέχρι το 61’, για να έρθει στο 65΄ η πρώτη καλή στιγμή του Λημνιού στο ματς, που σέντραρε όμορφα, αλλά ο Πέλκας αστόχησε με το κεφάλι από καλή θέση.

Οι πολλές αλλαγές έριξαν τον ρυθμό του ματς με την Λαμία πάντως, παρά το γεγονός πως ο Τεννές άλλαξε σχεδόν όλη την ομάδα, να έχει τα ηνία του ματς ως το τέλος. Κι έτσι στο 89' ο Καραγιάννης έβγαλε έξοχη σέντρα στον Τσούκαλο που με κεφαλιά χάρισε τη νίκη στην ομάδα της Φθιώτιδας με 1-0.

Οι συνθέσεις:

ΠΑΟΚ: Πασχαλάκης (57’ Σιαμπάνης), Κωνσταντινίδης, Δημητρίου, Πούγγουρας, Τσαούσης, Κάτσε, Χατζηδίμπας, Λημνιός (77’ Τζοβάρας), Πέλκας, Αθανασιάδης, Κουλούρης

Λαμία: Παπαδόπουλος, Ασίγκμπα, Αναστασιάδης, Κουκόλης (46’ Μπουλούλης), Παντελιάδης (61’ Παπαργυρίου), Μπλάζιτς (61’ Βάντερσον), Ομο (77’Λινάρδος), Βασιλαντωνόπουλος, Ακόστα (61’ Φράγκος), Βουό (77’ Τσούκαλος), Πίτι (46’ Καραγιάννης)

Πηγή: sport-fm.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα