Η BMW έκλεισε πρώτη θέση στη Γενεύη


Στην πρίζα θα βρίσκονται τόσο τα στελέχη της BMW, όσο και τα ανερχόμενα, ηλεκτρικά μοντέλα της στο πολυσχιδές Διεθνές Σαλόνι Αυτοκινήτου της Γενεύης. Έτσι, μαζί με την πληθωρική σε διαστάσεις BMW Σειράς 5 Touring στη φετινή 87η έκδοση της δημοφιλούς Έκθεσης, η βαυαρική φίρμα θα έχει σε περίοπτη θέση την σπορ plug-in έκδοση του i8 – μοντέλο που ήδη κυκλοφορεί σε αμιγώς ηλεκτρική εκδοχή.

Η

BMW ονομάζει τη συγκεκριμένη έκδοση i8 Protonic Frozen Black Edition. Μακροσκελές όνομα με μεγάλες δυνατότητες. Μοντέλο που πρωτίστως ανάγει την οικολογική οδήγηση, χωρίς να θυσιάζονται οι επιδόσεις επιπέδου super car!

To BMW i8 Protonic Frozen Yellow Edition θα έχει ένα χαρακτηριστικό. Να δίνει την στους μελλοντικούς πελάτες της την ευκαιρία να βιώσουν την οδηγική απόλαυση ενός ηλεκτρικού αυτοκινήτου με στοιχεία αποκλειστικότητας.

Σαφώς, ο εμπλουτισμός της γκάμας i ( το γράμμα i χαρακτηρίζει όλα τα νέα ηλεκτρικά της μοντέλα) μόνο τυχαίος δεν είναι. Η BMW ήδη προσφέρει στην αγορά το ηλεκτρικό i3 - το οποίο διαθέτει και νέα έκδοση με ισχυρότερη μπαταρία και άρα μεγαλύτερη αυτονομία άνω των 220 χιλιόμετρων - και το ηλεκτρικό super car, το BMW i8. H BMW αναφέρει ότι τα i3 είναι το πιο επιτυχημένο ηλεκτρικό όχημα στην premium compact κατηγορία. Ομοίως, και το BMW i8 παραμένει πρώτο και με διαφορά στην κατηγορία του. Πρόσφατα, η BMW πέτυχε ένα ορόσημο πωλήσεων 100.000 οχημάτων BMW με πλήρως ηλεκτρικό ή plug-in-υβριδικό σύστημα κίνησης.

Οι λάτρεις των …business class μπερλινών θα έχουν τη δυνατότητα να δουν τη νέα BMW 5 Touring, η οποία εκτός από την πολυτέλεια και την άνεση θα διαθέτει και δύο πρωτοποριακά συστήματα υποστήριξης του οδηγού. Το ένα είναι το σύστημα αναγνώρισης χειρονομιών του οδηγού, αλλά και το Remote Control Parking - που θα παρκάρει και θα ξεπαρκάρει το μοντέλο χωρίς να είναι απαραίτητη η παρουσία του οδηγού – σε συνδυασμό με το νέο σύστημα ανεύρεση χώρων στάθμευσης στο δρόμο – το On-Street Parking Information. Πιο απλά, το μέλλον είναι εδώ!

Keywords
Τυχαία Θέματα