Η Affidea στηρίζει με όλες τις δυνάμεις της το Greece Race for the Cure


Στο περίπτερο της Affidea – πάνω από όλα είναι η υγεία, οι χρήστες θα μπορούν να παίζουν, να ενημερώνονται αλλά και να κερδίζουν σημαντικές προσφορές υγείας, καθώς και απίθανα αναμνηστικά συμβολικά δώρα ειδικά σχεδιασμένα για αυτήν την ημέρα γιορτής και ευαισθητοποίησης.

Βασικός στόχος της Affidea είναι να εμφυσήσει και να μεταλαμπαδεύσει σε μικρούς και μεγάλους το μήνυμα της πρόληψης και έγκαιρης διάγνωσης, δίνοντας την δυνατότητα στους χρήστες, παίζοντας και διασκεδάζοντας,

να κερδίσουν επάξια, με χαρά και ενθουσιασμό, διαγνωστικές παροχές και πολλές άλλες εκπλήξεις που έχει φροντίσει με αγάπη και μεράκι. Παράλληλα, στο περίπτερο της Affidea θα γίνεται ενημέρωση από επιστημονικούς συνεργάτες για τις υψηλού επιπέδου υπηρεσίες υγείας που παρέχει με ασφάλεια και τεχνολογία αιχμής στους εξεταζόμενους.

Με περισσότερες από 200 συμμετοχές, η ομάδα της Affidea Ευρωιατρική δίνει φέτος δυναμικό «παρών» στο Race for the Cure® ενάντια στον καρκίνο του μαστού, που αποτελεί έναν αγώνα-θεσμό στον παγκόσμιο χάρτη.

«Η Affidea ενώνει τις δυνάμεις της με το «Άλμα Ζωής», με την ελπίδα ότι αυτή η από κοινού προσπάθειά μας, θα βοηθήσει στην ενημέρωση και στην αφύπνιση του πληθυσμού, με απώτερο στόχο την φροντίδα της υγείας του. Μαζί, αγωνιζόμαστε καλύτερα για έναν κόσμο χωρίς καρκίνο του μαστού και χαιρόμαστε που είμαστε σύμμαχοι και συνοδοιπόροι στην προσπάθεια να ενημερώσουμε την Ελλάδα και να γιορτάσουμε μαζί τη ζωή» σημείωσε ο Διευθύνων Σύμβουλος της Affidea Ευρωιατρική κ. Θεόδωρος Καρούτζος.

«Είμαστε υπερήφανοι που συμβάλουμε σε μια ενέργεια με τόσο δυνατή επίδραση και ενημέρωση, όπως αυτή του Greece Race for the Cure®. Η Affidea Ευρωιατρική διαθέτει ιατρικό εξοπλισμό τεχνολογίας αιχμής και ομάδα έμπειρων και άρτια καταρτισμένων ιατρών για τη φροντίδα της γυναίκας, ικανοποιώντας με σεβασμό και αξιοπιστία την ανάγκη της για έγκαιρη και έγκυρη διάγνωση» σχολίασε από την πλευρά του ο επιστημονικός διευθυντής του ομίλου, Δρ. Νίκος Λιάσης.

Keywords
Τυχαία Θέματα