Γιατί ξεχωρίζει το BMW i Vision Dynamics στη Φρανκφούρτη;


Το νέο τετράθυρο πρωτότυπο Gran Coupe με αμιγώς ηλεκτρικό σύστημα κίνησης φανερώνει τον τρόπο με τον οποίο βλέπει η βαυαρική φίρμα την ηλεκτροκίνηση του μέλλοντος.

Το BMW i Vision Dynamics είναι πρωτίστως ένα δυναμικό μοντέλο. Συνδυάζει σπορ επιδόσεις, πάντα με την αρωγή της ηλεκτροκίνησης και με αυτονομία 600 χιλιομέτρων. Υπόσχεται επιτάχυνση

0 – 100 km/h σε 4,0 δευτερόλεπτα και τελική ταχύτητα πάνω από 200 km/h.

«Το BMW i Vision Dynamics αποτελεί το όραμά μας για τη μελλοντική ηλεκτρική μετακίνηση στο τμήμα της αγοράς μεταξύ BMW i3 και BMW i8: ένα δυναμικό και προηγμένο τετράθυρο Gran Coupe. Επομένως φέρνουμε την ηλεκτροκίνηση στην καρδιά της μάρκας BMW και, ταυτόχρονα, προάγουμε τη BMW i σε εντελώς νέα διάσταση», εξηγεί ο Harald Krüger, Πρόεδρος Δ.Σ. της BMW AG.

Όπως αναφέρει και η BMW, το i Vision Dynamics είναι ο τελευταίος καρπός της σχολαστικής εφαρμογής της στρατηγικής ηλεκτρικής μετακίνησης του BMW Group.

Με εφόδια την τεχνογνωσία από τη BMW i και τη διάσημη εμπειρία και αίσθηση ποιότητας του premium κατασκευαστή, το BMW Group ανεβάζει τον πήχη στη βιώσιμη, προσωπική μετακίνηση.

Η εταιρία έχει ήδη λανσάρει περισσότερα ηλεκτρικά οχήματα από οποιονδήποτε σοβαρό ανταγωνιστή της. Μέχρι το 2025, το BMW Group θα έχει 25 μοντέλα με ηλεκτρικά συστήματα κίνησης στη γκάμα του. 12 από αυτά θα είναι αμιγώς ηλεκτρικά και με μηδενικούς εκπεμπόμενους ρύπους.

Keywords
Τυχαία Θέματα