Εύβοια: Συγκλονίζει η γειτόνισσα της εγκύου: Το ασθενοφόρο καθυστέρησε 50 λεπτά (vid)

19:23 7/8/2017 - Πηγή: Pagenews

Συγκλονιστική η μαρτυρία της πρώην Αντιδημάρχου του Δήμου Χαλκιδέων, Ελένης Αϊδίνη, για την ασύλληπτη οικογενειακή τραγωδία στην Έξω Παναγίτσα, το μεσημέρι της Κυριακής. Η κυρία Αϊδίνη μένει ακριβώς δίπλα στο σπίτι, όπου έχασε τη ζωή της η 31χρονη έγκυος.

Η αδικοχαμένη Μαρία Παπαϊωάννου, η οποία διένυε τον έκτο μήνα της εγκυμοσύνης της, τραυματίστηκε θανάσιμα, όταν ο 30χρονος αρραβωνιαστικός της, την παρέσυρε με αυτοκίνητο, μέσα στην πυλωτή του σπίτιού τους.

«Αυτό που άκουσα είναι ένα δυνατό σπινιάρισμα, μία κραυγή και από κει και πέρα όταν κατέβηκα κάτω η κοπέλα ήταν ξαπλωμένη,

αναίσθητη στη πυλωτή. Προσπαθούσαμε να επικοινωνήσουμε με το ΕΚΑΒ και προσπαθούσαμε να την συνεφέρουμε. Δεν ξέραμε τι να κάνουμε. Επικοινώνησα με μια φίλη μου στο νοσοκομείο, μου είπε πιο τηλέφωνο να πάρω.

Απάντησαν μετά το ηχητικό μήνυμα που σε βάζει στην αναμονή. Προσπαθούσαν να καταλάβουν που είναι η οδός Μέντας της Έξω Παναγίτσας. Προφανώς το κέντρο δεν είναι εδώ Χαλκίδα, οπότε δεν ξέρανε τις διευθύνσεις. Ενημερώθηκα μετά ότι είναι στην Αθήνα και αφού τους δώσαμε το στίγμα, την διεύθυνση που βρισκόμαστε, περιμέναμε, περιμέναμε όλοι, έβγαινε ο κόσμος έξω μήπως ακούσει σειρήνα ή να δουν αν έρχεται το ΕΚΑΒ.

Ξαναπροσπάθησα να επικοινωνήσω, μου είπαν ότι έρχεται απόστιγμή σε στιγμή, από λεπτό σε λεπτό, τέλος πάντων καθυστέρησε αρκετά. Έκανε να έρθει γύρω στα 50 λεπτά. Αυτό είναι απαράδεκτο πραγματικά. Είναι αδύνατον ένα ασθενοφόρο να έρχεται από την Χαλκίδα και να κάνει 1 ώρα για να έρθει στην Έξω Παναγίτσα που θέλουμε 10 λεπτά».

Σοκάρουν οι αποκαλύψεις

Ο 30χρονος Χαλκιδέος οδηγήθηκε σήμερα το πρωί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Χαλκίδας, με την κατηγορία της ανθρωποκτονίας από αμέλεια και αφέθηκε ελέυθερος.

Σύμφωνα με τοπικά μέσα ενημέρωσης, διαπιστώθηκε πως ο 30χρονος δεν ξέρει να οδηγεί, ενώ δεν διαθέτει και δίπλωμα. Σύμφωνα με τις καταθέσεις που δόθηκαν, αλλά και το πόρισμα της Ασφάλειας Χαλκίδας, η 31χρονη του ζήτησε να μετακινήσει το αυτοκίνητό τους, που βρισκόταν μέσα στην πυλωτή, αφού ήθελε να απλώσει τα ρούχα και το όχημα την εμπόδιζε.

Ο 30χρονος επιχείρησε να μετακινήσει το αυτοκίνητο που ανήκει στην οικογένεια και τότε έγινε το κακό. Κατά την διάρκεια ενός ελιγμού πάτησε απότομα το γκάζι και τραυμάτισε θανάσιμα την 31χρονη αρραβωνιαστικιά του. Η κοπέλα μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Νοσοκομείο της Χαλκίδας, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατος της, όπως και του εμβρύου που κυοφορούσε.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στο τέλος του μήνα το ζευγάρι επρόκειτο να παντρευτεί με πολιτικό γάμο.

Keywords
Τυχαία Θέματα