Εύοσμος: Ο πιο επικίνδυνος δρόμος της πόλης είχε χαρακτηριστεί η οδός που έγινε το δυστύχημα (pics)


Πολλά είναι τα αναπάντητα ερωτήματα που προκύπτουν σχετικά με το τραγικό δυστύχημα στον Εύοσμο της Θεσσαλονίκης που έκοψε το νήμα της ζωής από τέσσερα παιδιά ηλικίας 17-19 ετών, ενώ ο πέμπτος φίλος τους δίνει μάχη για να κρατηθεί ζωντανός και βρίσκεται στο νοσοκομείο.

Το δυστύχημα συνέβη στη συμβολή των οδών Αναγεννήσεως και Σμύρνης. Το όχημα κινούνταν στην οδό Αναγεννήσεως που είναι ένας φαρδύς δρόμος που δεν φέρει κλίσεις που θα μπορούσαν να δικαιολογήσουν μία στραβοτιμονιά.

Κάτοικοι

της περιοχής υποστηρίζουν ότι ο δρόμος που σημειώθηκε το τραγικό τροχαίο είναι ιδιαίτερα επικύνδυνος, έχει ελάχιστο φωτισμόι και υπάρχει έλλειψη διαγράμμισης στο οδόστρωμα.

Παράλληλα, σύμφωνα με καταγγελίες, τα βράδια συγκεντρώνονται στον συγκεκριμένο δρόμο οδηγοί και κάνουν αυτοσχέδιες κόντρες, καθώς είναι φαρδύς ο δρόμος.

Μάλιστα, ιστοσελίδες της Θεσσαλονίκης πριν από δύο χρόνια έγραφαν με μεγάλους τίτλους στις ειδήσεις τους πως πρόκειται για έναν από τους πιο επικίνδυνους δρόμους της πόλης. Μάλιστα, τότε αναφερόταν χαρακτηριστικά πως οι κάτοικοι μάζευαν υπογραφές για να βελτιωθεί ο δρόμος και να ληφθούν μέτρα.

Πίστευαν αργά ή γρήγορα πως θα συμβεί το κακό και θα χάσουν την ζωή τους άνθρωποι. Για αυτό το λόγο οι κάτοικοι είχαν μαζέψει υπογραφές, ώστε να τις δείξουν στις αρχές και να ληφθούν ευθύνες, αν σε περίπτωση συμβεί θανατηφόρο τροχαίο.

Κοσμοσυρροή στο σπίτι ενός εκ των παιδιών

Το σπίτι ενός από τα θύματα πλημμύρισε χθες τη νύχτα από συγγενείς αλλά και φίλους του νεαρού που έχασε τη ζωή του στο τροχαίο δυστύχημα.

Οι φωτογραφίες που δίνει στη δημοσιότητα η ιστοσελίδα της Θεσσαλονίκης, seleo.gr, δείχνουν τον κόσμο που μαζεύτηκε χθες στο σπίτι του παιδιού, με συγγενείς αλλά κυρίως φίλους και συμμαθητές του νεαρού.

Δεκάδες συνομήλικοί του βρέθηκαν και στο πάρκο απέναντι από το σπίτι, κρατώντας λουλούδια και κεριά προκειμένου να τον αποχαιρετίσουν.

Δείτε φωτογραφίες:





Κεριά και λουλούδια στο σημείο που σκοτώθηκαν τα παιδιά

Δεκάδες άνθρωποι έχουν περάσει από χθες το πρωί από το σημείο όπου έχασαν τη ζωή τους τα τέσσερα νέα παιδιά χθες στον Εύοσμο.

Φίλοι των θυμάτων, αλλα και κάτοικοι της περιοχής, πηγαίνουν στο σημείο και αφήνουν λουλούδια, ενώ όλοι ξεσπούν σε κλάματα στη σκέψη του τι συνέβη στο συγκεκριμένο σημείο. Μια τραγωδία που έχει συγκλονίσει ολόκληρη την Ελλάδα και κόστισε τη ζωή σε τέσσερα παιδιά ηλικίας 17-19 ετών.

Σύμφωνα με το LiveNews, το απόγευμα η μητέρα ενός από τα παιδιά που ξεψύχησαν στην άσφαλτο, μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση.

Η κηδεία του παιδιού της θα γίνει την Τετάρτη στις 10:00 το πρωί ενώ η κηδεία του οδηγού του μοιραίου αυτοκινήτου, θα γίνει το πρωί της Πέμπτης, στην ιδιαίτερη πατρίδα του.



Keywords
Τυχαία Θέματα