Εβδομαδιαίες Προβλέψεις 30 Ιανουαρίου έως 5 Φεβρουαρίου 2017


Κριός
Καλείστε να υπερασπιστείτε τα κεκτημένα σας, τις αποφάσεις σας και την προσωπική σας ζωή. Σύντομα θα έχετε πιο ξεκάθαρη εικόνα των προτεραιοτήτων σας και θα μπορέσετε να απαλλαγείτε από σκέψεις και ενδεχόμενα που σας επηρεάζουν ψυχολογικά. Αισθηματικά, αποφύγετε τις διαφωνίες που δημιουργούν εκνευρισμό και σας αποπροσανατολίζουν από τον ουσιαστικό στόχο και τις επιδιώξεις σας.
ΤΙΡ
Δώστε προτεραιότητα σε ότι μπορεί να τακτοποιηθεί άμεσα!

Ταύρος
Οι πρώτες μέρες της εβδομάδας φαίνεται να εξυπηρετούν τους επαγγελματικούς και πρακτικούς σας στόχους. Φυσικά και χρειάζεται

περισσότερη δουλειά εκ μέρους σας, μπορείτε όμως να συνεννοηθείτε και να επιτύχετε κάποιους από τους στόχους σας. Από τα μέσα της εβδομάδας πληθαίνουν οι υποχρεώσεις σας σε όλους τους τομείς και θα πρέπει να κρατήσετε δυνάμεις και να μην ξοδεύετε το 100% της ενεργητικότητάς σας.
ΤΙΡ
Διαχειριστείτε έξυπνα τα προσόντα και τα πλεονεκτήματά σας!

Δίδυμοι
Υπάρχουν οικονομικές αντιξοότητες στην καθημερινότητά σας, αλλά υπάρχουν και έκτακτες βοήθειες που δεν σας αφήνουν εκτιθεμένους. Φροντίστε την υγεία και αποφύγετε όπου μπορείτε τις υπερβολές που προκύπτουν από την καλή σας διάθεση προς όλους. Αισθηματικά δεν υπάρχουν σταθερά σημεία στις επιδιώξεις σας, αλλά ούτε και η συμπεριφορά του ανθρώπου που σας ενδιαφέρει μπορεί να σας καθησυχάσει.
ΤΙΡ
Φροντίστε την υγεία και αποφύγετε υπερβολές και θυμούς.

Καρκίνος
Ετοιμαστείτε για εξελίξεις που δεν είχατε προβλέψει, ιδιαίτερα σε ότι αφορά στην προσωπική και επαγγελματική σας ζωή. Οι συναναστροφές σας γίνονται πιο επιθετικές και πιο εγωκεντρικές, σε σημείο μάλιστα να σας εκθέτουν. Προσπαθήστε να μην είστε τόσο εύπιστοι καθώς επίσης να κρατάτε και μικρό καλάθι στις υποσχέσεις που ακούτε. Από τα μέσα της εβδομάδας αλλάζετε στόχους και συμπεριφορά.
ΤΙΡ
Φερθείτε έξυπνα, διπλωματικά και αποφασιστικά όταν υπερασπίζεστε τις θέσεις και τις επιθυμίες σας.

Λέων
Oι παρορμήσεις θα κυριαρχήσουν αυτήν την εβδομάδα και όπως είναι φυσικό δεν θα μπορέσετε να ελέγξετε ούτε τις αντιδράσεις των άλλων, ούτε το αποτέλεσμα. Είστε πολύ κοντά σε αλλαγές που αφορούν τα επαγγελματικά σας, αλλά μην αποφασίζετε ούτε υπό πίεση, ούτε από αγανάκτηση. Αισθηματικά τα πράγματα δεν είναι όπως φαίνονται, ούτε όπως σας αρέσει να τα βλέπετε.
ΤΙΡ
Φροντίστε να μην λέτε παραπάνω από όσα ξέρετε και να μην βγάζετε αυθαίρετα συμπεράσματα.

Παρθένος
Ρευστή παραμένει η οικονομική σας κατάσταση αλλά έχετε δικλείδες ασφαλείας που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε. Όταν τα πρακτικά σας θέματα υφίστανται πιέσεις, επηρεάζεται και ο ψυχισμός σας, με αποτέλεσμα να ενοχλείτε και να ενοχλείστε από τους γύρω σας και ιδιαίτερα τους πιο κοντινούς σας. Χαλαρώστε και προσπαθήστε διαφορετικά.
ΤΙΡ
Αποφύγετε τα θέματα που σας δημιουργούν εκνευρισμό και ασχοληθείτε με πιο ανώδυνα ενδιαφέροντα.

Ζυγός
Φροντίστε τις κάθε είδους σχέσεις σας και μην διακινδυνεύετε με τους ανθρώπους που σας αγαπούν και σας φροντίζουν. Η εβδομάδα έχει την τάση να σας δημιουργεί εντάσεις με αποτέλεσμα να ξεπερνάτε τα όριά σας και να αναγκάζεστε να δίνετε περισσότερες εξηγήσεις ή να πρέπει να προσπαθείτε περισσότερο για τη βελτίωση των εντυπώσεων, καταβάλλοντας μεγαλύτερη προσπάθεια.
ΤΙΡ
Διαχειριστείτε σοφότερα τα οικονομικά και περιουσιακά σας στοιχεία.

Σκορπιός
Μπορείτε αυτήν την εβδομάδα να ασχοληθείτε με τα πρακτικά θέματα της καθημερινότητας, να καταπιαστείτε με ότι χρειάζεται βελτίωση και να προσπαθήσετε να εξευμενίσετε κάποιον από τους ανθρώπους που ενοχλήσατε πρόσφατα με τις θέσεις σας. Επαγγελματικά μην αφήνετε εκκρεμότητες στα καθήκοντά σας και μην περιμένετε από άλλους να επωμισθούν δικά σας καθήκοντα. Είναι σημαντικό να βελτιώσετε τις σχέσεις σας και να κάνετε νέα, θετικά ξεκινήματα εκεί που τα χρειάζεστε.
ΤΙΡ
Φροντίστε να επικοινωνείτε καλύτερα τις θέσεις και τις επιθυμίες σας!

Τοξότης
Οι άλλοι έχουν την τάση αυτήν την εβδομάδα να παρεξηγούν τη στάση σας και να ξεπερνούν τα όρια σας. Βρείτε τον κατάλληλο τρόπο για να κερδίσετε την απόσταση που χρειάζεστε και μην ενδίδετε σε συναισθηματικές πιέσεις για το αντίθετο. Οικονομικά θα υπάρξουν ευκαιρίες που πρέπει να εκμεταλλευτείτε για να δημιουργήσετε το πλαίσιο της ασφάλειας που επιδιώκετε στη ζωή σας αυτήν την εποχή.
ΤΙΡ
Δύσκολα είναι μόνο αυτά που δεν προσπαθείτε!

Αιγόκερως
Άλλο η επαγγελματική και άλλο η προσωπική σας ζωή. Φροντίστε να ξεκαθαρίσετε το τοπίο στους δύο αυτούς σημαντικούς τομείς της ζωής σας, όσο καλύτερα μπορείτε. Λειτουργείτε καλύτερα όταν τα πράγματα είναι ξεκάθαρα και όταν δεν επηρεάζεστε από παράγοντες που παρεμβάλλονται στον τρόπο σκέψης σας. Μετακινήσεις, ειδήσεις, έκτακτα περιστατικά είναι στο πρόγραμμα της εβδομάδας που ξεκινά.
ΤΙΡ
Αξιολογήστε τα δεδομένα στην εργασία και υπερασπιστείτε καλύτερα το αντικείμενο που υπηρετείτε!

Υδροχόος
Η εργασία χρειάζεται μεγαλύτερη προσπάθεια εκ μέρους σας, αλλά τις περισσότερες φορές, λόγων άλλων παραγόντων, φαίνεται να μην προσπαθείτε να τακτοποιήσετε τα πράγματα όπως πρέπει. Αισθηματικά φροντίστε να είστε βέβαιοι ότι οι επιδιώξεις σας είναι ίδιες με του συντρόφου σας, ή ότι είστε και οι δυο διατεθειμένοι να κάνετε τις απαραίτητες υποχωρήσεις. Η οικογένεια σας απασχολεί με τις ανάγκες της
ΤΙΡ
Να έχετε μέτρο στον τρόπο με τον οποίο επιδιώκετε λύσεις στα θέματά σας!

Ιχθύες
Δίνετε υπερβολική σημασία στις απαιτήσεις ή στον τρόπο σκέψης των άλλων, με αποτέλεσμα να μην έχετε καθαρό μυαλό όταν πρέπει να ασχοληθείτε με τα δικά σας θέλω και επιθυμίες. Κάποιοι ποντάρουν στις ευαισθησίες σας αλλά το αποτέλεσμα θα κριθεί αποκλειστικά από τη δική σας στάση. Οικονομικά υπάρχουν ευκαιρίες για έσοδα αλλά και αιτίες για έξοδα.
ΤΙΡ
Να είστε προσεκτικοί με ό, τι σας ενοχλεί και δεν σας ικανοποιεί.

Πηγή: oroskopos.gr

Keywords
Αναζητήσεις
διδυμοι φεβρουαριος 2017
Τυχαία Θέματα