Έτοιμο το απίστευτο συμβόλαιο του Νεϊμάρ με την Παρί Σεν Ζερμέν!


Στο δικηγορικό γραφείο Nataf Fajgenbaum et Associés το οποίο εδρεύει στο Παρίσι βρίσκεται έτοιμο το πιο ακριβό συμβόλαιο στην ιστορία του ποδοσφαίρου. Για να τεθεί σε ισχύ και να κάνει πραγματικότητα την πιο ακριβή μεταγραφή στην ιστορία του ποδοσφαίρου, απαιτείται απλώς μία υπογραφή, αυτή του Νεϊμάρ!

Οι εξελίξεις σχετικά με την μεταγραφή του αιώνα είναι καταιγιστικές, αφού κάθε λεπτό που περνάει, ο Νεϊμάρ είναι ολοένα και πιο κοντά στην πόλη του φωτός. Το ραντεβού του πατέρα του Βραζιλιάνου

σταρ με τη διοίκηση της Μπαρτσελόνα επί αμερικανικού εδάφους μετά το τέλος της φιλικής αναμέτρησης απέναντι στην Γιουβέντους επιβεβαίωσε το χάσμα, αφού όλα δείχνουν ότι ο Νεϊμάρ έχει πάρει την οριστική του απόφαση που είναι να εγκαταλείψει τους «μπλαουγκράνα»!

Ακόμα και οι συμπαίκτες του Νεϊμάρ στην Μπαρτσελόνα φαίνεται να έχουν πάρει πια απόφαση, ότι ο Βραζιλιάνος μετράει μέρες μαζί τους, αφού όλα δείχνουν ότι τα δύο του γκολ στο φιλικό με την «Μεγάλη Κυρία» θα είναι τα τελευταία του με τους Καταλανούς.

Όπως προκύπτει από γαλλικές πηγές, η Παρί Σεν Ζερμέν θα χρησιμοποιήσει ένα μεγάλο κόλπο για να ξεγελάσει τους κανονισμούς του Financial Fair Play, αφού όλα δείχνουν ότι θα υπογράψει τον Νεϊμάρ, ως ελεύθερο! Πως θα γίνει αυτό;

Η εταιρία Oryx Qatar Sports Investments, που ανήκει στους ιδιοκτήτες της Παρί Σεν Ζερμέν, σκοπεύει να προσφέρει 300 εκατομμύρια ευρώ στην εταιρία που διαχειρίζεται την εμπορική εικόνα του Νεϊμάρ (και ανήκει στον ίδιο) προκειμένου να τον κάνει «εικόνα» της για το επερχόμενο Μουντιάλ στο Κατάρ το 2022. Με αυτά τα χρήματα (για την ακρίβεια με τα 222 εκατομμύρια ευρώ), ο Βραζιλιάνος θα εξαγοράσει την ελευθερία του, σπάζοντας την ρήτρα με την Μπαρτσελόνα και μετά θα υπογράψει ένα απίστευτο εξαετές συμβόλαιο με την Παρί Σεν Ζερμέν!

Ο Νεϊμάρ θα εισπράττει καθαρά 30 εκατομμύρια ευρώ ετησίως, άλλα 10 με την μορφή διάφορων μπόνους επίτευξης στόχων, θα λάβει άλλα 100 εκατομμύρια ως πριμ υπογραφής, ενώ 30 εκατομμύρια ευρώ ως προμήθεια θα λάβει και ο πατέρας του!

Σε αυτά τα ποσά δεν συμπεριλαμβάνονται διάφορες παροχές όπως ιδιωτικό τζετ, ενώ ο Βραζιλιάνος θα πάρει μετοχές και από ξενοδοχειακές επιχειρήσεις που έχουν οι Άραβες ιδιοκτήτες της Παρί στο Κατάρ!

Πως να πει όχι ο Βραζιλιάνος, ο οποίος όλα δείχνουν ότι στα μέσα αυτής της εβδομάδας θα οριστικοποιήσει την πολύκροτη μετακίνηση, που αλλάζει άπαξ δια παντός όλα όσα ξέραμε στον τρόπο που γίνονται οι μεταγραφές στο ποδόσφαιρο.

Πηγή: sdna.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα