Εθνική Ελλάδος: Ξεκίνησε η διάθεση των εισιτηρίων για τα ματς με Εσθονία και Βέλγιο


Η Εθνική Ελλάδος αντιμετωπίζει τις αντίστοιχες των Εσθονίας και Βελγίου την Πέμπτη και την Κυριακή αντίστοιχα στο Καραϊσκάκη για τα προκριματικά του Μουντιάλ 2018 και η ΕΠΟ εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία ενημερώνει πως κυκλοφόρησαν τα εισιτήρια.

Αναλυτικά:

Άρχισε, από τα εκδοτήρια του γηπέδου «Γ. Καραϊσκάκης», η διάθεση των απλών εισιτηρίων για τους αγώνες της Εθνικής Ομάδας με την Εσθονία (Πέμπτη,

31/8/2017, 21:45) και το Βέλγιο (Κυριακή, 3/9/2017, 21:45) για την προκριματική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2018.

Από σήμερα έως την Κυριακή, τα εκδοτήρια του γηπέδου θα λειτουργούν 10:00 – 18:00, εξαιρουμένων των ημερών των δύο αγώνων, κατά τις οποίες θα πωλούνται μέχρι την έναρξη των παιχνιδιών.

ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ONLINE

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να εισέλθουν στην πλατφόρμα «ΠΑΜΕ ΕΘΝΙΚΗ» και να προμηθευτούν άμεσα τα εισιτήριά τους πατώντας ΕΔΩ.

Όσοι φίλαθλοι προμηθευτούν τα εισιτήριά τους ηλεκτρονικά, μπορούν να εισέλθουν στο γήπεδο είτε μέσω της υπηρεσίας print@home τυπώνοντας το voucher αγοράς του εισιτηρίου τους είτε μέσω της εφαρμογής για κινητό (smartphone) τηλέφωνο, για την οποία πρέπει να κάνουν τα παρακάτω βήματα:

Επιλέγουν την παραλαβή-εμφάνιση εισιτηρίων στο smartphone κινητό τους. Για να μπορέσουν να δουν το εισιτήριό τους θα πρέπει να συνδεθούν στην ηλεκτρονική διεύθυνση www.pame-ethniki.gr μέσω του smartphone κινητού τους και να επιλέξουν «e-tickets» αφού συνδεθούν στο λογαριασμό τους. Κατά την πρόσβασή τους στο γήπεδο θα πρέπει απαραίτητα να έχουν δυνατότητα σύνδεσης με δεδομένα (data) για να εμφανίσουν το QR code που θα έχουν λάβει και να ελεγχθεί αυτό από το προσωπικό στις θύρες εισόδου.

Keywords
Αναζητήσεις
τιμες εισιτηριων εθνικης ελλαδος με εσθονια
Τυχαία Θέματα
Εθνική Ελλάδος, Ξεκίνησε, Εσθονία, Βέλγιο,ethniki ellados, xekinise, esthonia, velgio