Εθνική Ελλάδος: Τα τρία ματς που περιμένει η Ελλάδα - Οι πιθανοί αντίπαλοι στα μπαράζ!


Η Εθνική Ελλάδος αξιοποίησε το δώρο των Βέλγων επί της Βοσνίας, κέρδισε την Κύπρο με ανατροπή και πλέον πρέπει να θεωρείται ήδη δεύτερη, καθώς δεν πρέπει να υπάρχει κανείς που να πιστεύει ότι δεν θα νικήσει το Γιβραλτάρ στο Καραϊσκάκη την τελευταία αγωνιστική.

Μπορεί η γαλανόλευκη να βρίσκεται στην δεύτερη θέση, όμως ακόμα χρειάζεται να περιμένει τρία συγκεκριμένα ματς (για να της κάτσει το ένα) για να μπει στα μπαράζ.

Η βαθμολογία του ομίλου της Εθνικής

1. Βέλγιο 25

(39-6)
2. Ελλάδα 16 (13-6)
3. Βοσνία/Ερζεγοβίνη 14 (22-12)
4. Εσθονία 11 (12-17)
5. Κύπρος 10 (9-14)
6. Γιβραλτάρ 0 (3-43)

Πάμε να δούμε τους αγώνες που ενδιαφέρουν την Εθνική:

Σλοβενία-Σκωτία (08/10, 19:00)

Εάν η Σκωτία δεν νικήσει την Σλοβενία (η οποία θέλει τη νίκη ελπίζοντας πως δε νικήσει και η Σλοβακία το ματς με τη Μάλτα) τότε η Ελλάδα θα μπει στα μπαράζ.

Ουαλία-Ιρλανδία (09/10, 21:45)

Εάν έρθει ισόπαλο το ματς τότε η Ελλάδα μπαίνει στα μπαράζ. Η Ουαλία θα έχει 18 βαθμούς και στην ειδική βαθμολογία 12.

Εάν νικήσει η Ιρλανδία περνάει δεύτερη και θα τελειώσει τον όμιλο με 19 βαθμούς. Στην ειδική βαθμολογία 13. Οσους και η Εθνική. Τι μετράει στην συγκεκριμένη ισοβαθμία;

α) Διαφορά τερμάτων (στο +5 η Ιρλανδία, αλλά στην ειδική βαθμολογία στο 1+ την ίδια ώρα που η Εθνική είναι στο +6 και στην ειδική βαθμολογία στο +3).
β) Η καλύτερη επίθεση

Ουκρανία-Κροατία (09/10, 21:45)

Στο συγκεκριμένο παιχνίδι περιμένουμε απλά μια ισοπαλία. Αμφότερες οι δύο ομάδες είναι στους 17 βαθμούς. Εάν λήξει ισόπαλο το ματς η Κροατία θα είναι δεύτερη με 18 και στην ειδική βαθμολογία θα είναι με 12.

Σε περίπτωση που νικήσει είτε η μία είτε η άλλη ομάδα τότε η Εθνική δεν μπαίνει στα μπαράζ.

Οι υποψήφιοι αντίπαλοι, εάν μπούμε στα μπαράζ

Μετά την ολοκλήρωση των ομίλων, οι οκτώ καλύτερες δεύτερες θα λάβουν μέρος σε αγώνες μπαράζ, ενώ η χειρότερη δεύτερη θα αποκλειστεί.

Οι ομάδες που θα μπουν στα μπαράζ θα χωριστούν σε ισχυρές και ανίσχυρες ανάλογα με την κατάταξη της FIFA για τον μήνα Οκτώβριο.

Συνεπώς, εάν τα προκριματικά τελείωναν απόψε οι επτά ομάδες που θα έμπαιναν στα μπαράζ μαζί με την Ελλάδα θα ήταν οι Σουηδία, Πορτογαλία, Βόρεια Ιρλανδία, Ουαλία, Δανία, Ιταλία και Κροατία, με την Σκωτία να μένει εκτός ως η χειρότερη δεύτερη.

Keywords
Αναζητήσεις
πιθανοι αντιπαλοι εθνικης ελλαδος
Τυχαία Θέματα