«Έκλεισε» και Μπιαμπιανί ο Στραματσόνι!

17:00 1/8/2017 - Πηγή: Pagenews

Συνεχίζει… ακάθεκτος στο μεταγραφικό παζάρι ο Αντρέα Στραματσόνι.

Η Σπάρτα Πράγας του Ιταλού προπονητή «έκλεισε» από την Ίντερ τον Τζόναθαν Μπιαμπιανί.

Πιο συγκεκριμένα, ο Γάλλος μεσοεπιθετικός (παλιότερα έπαιξε και στην Πάρμα) πετάει για Τσεχία προκειμένου να περάσει από ιατρικές εξετάσεις κι εν συνεχεία να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο 29χρονος άσος θα γίνει το ενδέκατο φετινό μεταγραφικό απόκτημα του συλλόγου, δείγμα του ολικού… λίφτινγκ που επιχειρεί ο άλλοτε κόουτς του Παναθηναϊκού

(όπως είχε κάνει και στο τριφύλλι, με καταστροφικά αποτελέσματα ως επί το πλείστον).

Ο Μπιαμπιανί θα αγωνιστεί στην Σπάρτα Πράγας με τη μορφή δανεισμού για έναν χρόνο, με τους Τσέχους να διατηρούν οψιόν αγοράς του παίκτη το επόμενο καλοκαίρι έναντι 4 εκατ. ευρώ. Μάλιστα, η οψιόν θα ενεργοποιηθεί αυτόματα, αν ο σύλλογος τερματίσει σε μία από τις δύο πρώτες θέσεις του πρωταθλήματος.

Να σημειώσουμε πως η Σπάρτα Πράγας έχει ξεκινήσει.. εφιαλτικά τη σεζόν και παρά το ότι ο Στραματσόνι συνεχίζει τον μεταγραφικό σχεδιασμό, υπάρχουν αρκετές «μουρμούρες» από τον κόσμο. Η ομάδα του Ιταλού έχασε 2-0 από τον Ερυθρό Αστέρα στο πρώτο μεταξύ τους ματς για τον 3ο προκριματικό γύρο του Europa League, ενώ ήρθε ισόπαλη 1-1 στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος κόντρα στην Μποέμιανς.

Πηγή: sport-fm.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα